Hirdetés
- Samsung Gear S3 - második kör
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ekkor startol és ennyit gyártanak a Galaxy TriFoldból
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyra
tag
Sziasztok! A napokban sokat böngésztem ezt a topicot, ugyanis mostanában vett az egyik ismerősöm egy JBL Charge 5-öt, ami tényleg relatíve kompakt, és jól szól, de az olcsó kategóriától messze van a maga ~55k árával. Kíváncsi voltam, hogy a ferdeszemű kollégáink óccó pénzért vajon mire képesek. Ali-n van kamu JBL nevetséges áron, valós review-k alapján persze kiderül, hogy full gagyi az egész. Komolyabb összegért pedig jönnek a jobb márkák, itt elég sokatok ajánlása a Anker Soundcore Motion+ volt (illetve Alan Ross is komolyan foglalkozik a kütyüvel a YT-n), jelenleg van rá 20€-s kupon +ingyen szállítás is, szóval rendeltem egyet.
Hogy is mondjam... A megrendeléstől számítva 36 óra alatt ideért
(hétfő éjszaka -> szerda kora délután). Ilyen szállítási határidőt a magyar cégek 98%-a megirigyelhetne!Személyes vélemény az Anker Soundcore Motion+ hangszóróról:
- ahogy írtátok, nagyon szép, természetes hangja van, ha jól belövi az ember az EQ-t
- érezhető mély is van, de csak kb. 40% hangerőig emelkedik a mély hangok mennyisége, e felett már csak a közép és a magas tartomány szól erőteljesebben (a Charge 5 szerintem valamivel jobb ezen a téren, de 40% hangerő alatt biztosan a Motion+ a nyerő hangminőség szempontjából!)
- max. hangerőn már csak a gyári EQ beállításokkal van értékelhető hangminőség, 4-5 fős baráti beszélgetés mellé szerintem 50% hangerő is bőven elég, nagyobb kerti bulikhoz inkább Motion Boom kellene
- az applikáció (Android-on) fut, szalad, teszi a dolgát szépen. Ami hatalmas pirospont számomra, hogy az európai webshopjukon létrehozott regisztrációval beenged az app-ba is! Ezt sok világmárka sem tudja...Ha kicsit több mély ki tudna jönni a jószágból, akkor nagyon tuti vétel lenne, így csak azt mondom, hogy tuti vétel! Eddig még nem volt olyan BT hangszóróhoz szerencsém, ahol kihallottam a Youtube (vagy még előzőleg rosszul konvertált) audió minőség csökkenését. De itt igen!

Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Gear S3 - második kör
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Thermaltake V3 fekete Zalman500W
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Xiaomi Poco M7 Pro 256,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
(hétfő éjszaka -> szerda kora délután). Ilyen szállítási határidőt a magyar cégek 98%-a megirigyelhetne!