Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Hazai akkumulátorrekordra pályázik a OnePlus 15R
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
Új hozzászólás Aktív témák
-
hatpersze
tag
válasz
nederlanden
üzenetére
Minőségi darabnak tűnik amit linkeltél. Én csak a megoldásban próbáltam segiteni, hogy milyen kábel kell Neked. A Te linked ugyanaz a tyúkbél, csak drágább anyagokból.
Ha rossz a hang minősége, még mindig lehet más gond is. Esetleg a bemenetek között variálj,melyiket használod. Nekem ha jól emlékszem az aux bemenet a tökéletes. Nem tudom a Te erősítődön van ilyen? (enyém technics, nekem van) Lehet az a kis kábeldarab selejt, egy nagy szatyor tyúkbelet dobtam ki pár napja én is, volt közöttük minőségi, de mégis hibás...
Nekem is (hasonlóan) így van megoldva az otthoni erősítés, de annyi az eltérés, hogy a telefon zsinórral (jack) van az erősítőhöz csatlakoztatva, és a telefont vezérlem bluetoothon keresztül, az órámról. A minőség így sokkal komolyabb...
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Pánik a memóriapiacon
- Diablo IV
- Samsung kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Dell Precision 3571 FHD / i7-12800H 14C / 16-32G D5 / 512G / Iris XE + NV T600 Box WS tervező
- PC konfiguráció összeállítás igény szereint, csak új nem használt alkatrészekkel, garanciácal!
- Lenovo P1 GEN 5/16'WQUXGA 4K TOUCH/i7-12800H vPro/32GB DDR5/4TB SSD/RTX A4500 16GB GDDR6/GARANCIA!!
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED Mario Edition 20.5, 512GB MicroSD + Android + Atmosphere, 3 hó garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Új, Aktiválatlan, iPhone Air (256 GB) (rendelhető)
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF B760M i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN Z1 Plus Seasonic 850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest