Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Kisbocs06 #11851 üzenetére
Én próbáltam ezt a Macaudio-t,de nekem nagyon nem jött be a hangja.
Mélye van,de a többi hangszín nagyon nincs a helyén és a hangereje messze elmarad a specifikációkban leírtaktól,vagy attól amit várna tőle az ember.
Egy Onyx Studio 5-6 sokkal komolyabbat és dinamikusabban szól,igaz annak meg az akkuja nem bírja sokáig.
Próbálgattam az Aiwa hangfalait is,de azok meg mélyben soványak.
Nagyon nem vagyok JBL fanatikus,de sajnos ebben a “partyhangszóró” kategóriában leginkább ők adnak olyat ami valóban jó.Pl a legkisebb Partybox 100,igaz ez már árban is 100.
Esetleg Sony GTK sorozata (pl XB60),ez még bele is férhet a keretedbe.Edigitalnál 70k.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 64GB 2TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ 165Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Satechi 200w USB-C 6-port PD GAN - UK / Számla / Garancia /
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station (akár 2x4K felbontás)
- Samsung Tab S9 FE 5G 128GB Csak kipróbált! Jótállás: 2026.11.17.-ig
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest