Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
vigyorgó #10257 üzenetére
Szerintem nem vész el. A kuponoknak van egy lejárati dátuma. Ha azon belül vagy, és nem változnak a feltételek, akkor marad az ár.
Ja, a 9$ kupon a 149$ értékű rendelés esetén játszik. Egyébként vagy használj desktop nézetet, vagy ülj le a géped elé, mert mobilon sokszor elvész a lényeg (nálam biztos).#10258 tranceplanet
Hááát ... hogy is fogalmazzak szépen
A Tronsmart-ról erősen megoszlanak a vélemények itt a topic-ban. Én csak annyit írok, hogy magamnak nem vennék.
Az SD-kártya foglalat pedig majdnem az a kategória, mint az FM-rádió. Nagyon kevés készüléken van, és azok közül még kevesebb az ajánlott.
Ami most így hirtelen eszembe jutott az a DOSS SoundBox XL (nem épp egy kicsi hangszóró, de cserébe van benne "akarat" és árához képest jól szól). Egy 20-asért (ami kuponnal tovább faragható) most spanyol raktárból beszerezhető.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Fehér 128 GB Újszerű
- Intel Core i5 13500T - 14mag/20szál - TDP 35W - Eladó!
- ASRock RX 7800 XT 16GB GDDR6 Challenger OC - Új, bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- Samsung Galaxy S21+ 8/128 GB
- Csere-Beszámítás! Gari:2027.04.02 Playstation 5 Slim Digital edition + Ajándék Venom töltő állomás!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB NZXT H7 Elite GIGABYTE AORUS 850W
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Gombászkönyvek egyben
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest