Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- 70mai Omni 4K - körszem-őrszem
- Yettel topik
- iPhone topik
- A Qualcomm bemutatta a Snapdragon 7 Gen 4-et
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
stingy2
senior tag
Sziasztok,
Bluetooth headset-et keresek, olyat, amit zajos környezetben is lehet hallani.
Temuról vettem egy noname kínait, ami addig jó, amíg nem kerülök ki pl egy zajos utcára. Ott elvérzik. Utána rendeltem egy itt reklámozott New Bee márkájút (M50). Nos, ez kritikán aluli, konkrétan 2 nap után nyugdíjaztam, mert a gagyi kínai is hangosabban szól.
Van esetleg olyan, aminek a telótól függetlenül lehet növelni a hangerejét? Eddig ugyanis ha a telefon hangerő beállítójával maxra nyomtam, akkor az volt a fülesen is a max, a saját hangerő gombjával nem tudtam egyiken sem jobban emelni a hangerejét.(nem tudom, érthető-e?.)
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Apple Gyári Dobozos Gyorstöltő 20W USB-C - LIGHTNING (Type-C) telefon töltő (adapter, töltőkábel)
- Apple Smart Keyboard, Okos Billentyűzetes Tok iPadhez (Kompatibilitási lista a képek között!)
- Univerzális 8-10" tablet tok két Bluetooth billentyűzettel
- Egyedi telefonszám, szép szám, Vodafone +3670-791-9999, +3670-793-9999
- Apple Pencil USB-C (A3085) Érintőceruza, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest