Időtálló lehet a Galaxy Buds Live

Az iFixit szokás szerint szétszedte a Galaxy Buds Live-ot is és elégedetten tapasztalták, hogy nem valami bonyolult metódus.

Az eszközök szerelhetősége az utóbbi időben egyre komplikáltabbá, erőforrás- és munkaigényesebbé vált, nem mintha nem értékelnénk mondjuk az IP védettséget, de egy akkumulátorcsere is komoly szakértelmet és speciális eszközöket igénylő feladat lett, míg régebben elég volt lepattintani a hátlapot és kicserélni az alkatrészt. Az olyan mütyürke készülékekben pedig, mint egy fülhallgató rengeteg a hibalehetőség. Ezért is örvendetes, hogy a Galaxy Buds Live viszonylag könnyen és biztonságosan szervizelhető.

Akár otthon is fellelhető, egyszerű eszközökkel, mint egy Philips csavarhúzó. Az iFixit 10-ből 8 pontot adott a kényelmesen moduláris és ésszerűen összerakott Buds Live-nak, amiben egy elemcsere egészen egyszerűen kivitelezhető. A fülesekbe teljesen hétköznapi, újratölthető Varta CP1254 A3-as kvázi gombelemek kerültek, amit nagyjából bárhol be lehet szerezni, a töltőtokba pedig egy szintén könnyen hozzáférhető 1,81 Wh-s telep került. Az összeköttetésekre azért figyelni kell, de a Buds Live szervizelése vagy egy elemcsere nem kifejezett agysebészet.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés