- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Két Redmi Note 14 Pro és egy Pro+ futott be
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Yettel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Blue Mobile
Aktív témák
-
g@bo
nagyúr
válasz enginev3.0 #687 üzenetére
akkor egyszer, érdemes venni egy normális, független telefont.
én is ezt tettem, samsung galaxy mini 2 33k. már amennyire ez normális, mert ugyan van jobb.aztán ha variál a blue, kuka, és ugrálok amig lehet. árkartellnél meg vége a dalnak, mert a 3 sunyi már most nagyjából azonos áron rabol, egy sima kártyás előfizunál.
-
g@bo
nagyúr
válasz enginev3.0 #685 üzenetére
veszel 7000 forintért a mediaban egy alap nokiat, és tolod második számnak a blue.t.
vagy annyira ragaszkodsz a régi okostelefonodhoz és sóher vagy egy minimális beruházásra, az olcsóbb percdijért? -
g@bo
nagyúr
lassan én is váltok vodáról. számhordozás.... borzasztó rablók lettek. nem bánjuk meg?
-
g@bo
nagyúr
engem minap hivott a voda, 9 éve tolom náluk... ajánlgatta az éppen aktuális vackaikat.
kártyás, ugye megszüntettek mindent, már csak vitamax prémium van 3 kivitelben.
az alap, 3000 feltöltésért extrának adja az 1 év rendelkezésre állást, és cserébe 46.5 ft / perc dijon hivhatsz mást.
a prémium perc nemtudom meddig pörög, de ad 3000 huf mellé 50 percet hálón belül.... milyen nagyvonalú, bőven kifizettetik a magas percdijjal.a telenor hasonlóan kókány, röhej, hogy a t sem ad 33 ruppóért perceket.
összességében évek óta drágul a mobilozás, nekem még volt másodpercalapó kártyás vodám.
-
g@bo
nagyúr
üdv
urak, a bluemobile 33 forintjában mi a trükk? mert a teszkós cucc csak a 30 napos töltögetésekkel olcsó, utána duplázza az árat...
kicsit tele a cipőm a vodafone 29 hálón belül 60 bárhova dijaival (megszűnt csomag), amit most megoldott vitamax prémium tarifa csomagokkal ahol 46.5 ft/ perc, olcsóság a köbön.
egyre drágább a mobil hol a régi másodperc alap? szintiszta rablás ez már.
Aktív témák
- Hozzászólás előtt olvasd el a Téma Összefoglalót a topik elején!
- Tilos a függetlenítés!