Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Apple Watch
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- 10 VI 16
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Nincs több titok: íme, a Samsung Galaxy TriFold!
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Nem lesz iPhone 19
PROHARDVER! témák
IT café témák
-
Mobilarena
Bluboo Xtouch topik téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
tpeti810203
csendes tag
Mellesleg ma én is megkaptam a bluboo telefonomat. Az enyémmel különösebben nincs gond. Annyit vettem észre hogy bekapcsolt állapotba nagyon lassan tölt. Ha meg még közbe nyomkodom is akkor csökken az akku szintje ahogy tölt. Viszont ha kikapcsolom akkor pillanatok alatt 50 % ra töltött.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xbox Series X|S
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Adobe Photoshop
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Óra topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Honda topik
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB 100% Akku,Újszerű Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 128GB 82% Akku ONE függő,Megkímélt,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 128GB 86% Akku Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB 100% Akku Megkímélt,Kártyafüggetlen! 1 Év Garanciával!
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3263, 100% Akkumulátor
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő