Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Google Pixel topik
PROHARDVER! témák
IT café témák
GAMEPOD témák
-
Mobilarena
Bluboo Xtouch topik téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beni2360
félisten
Adott a BLUBOO XTOUCH telefon, beleraktam 2. slotba egy domino surf quick kártyát és 3gG kapcsol. Ez eddig ok. De most mellé raktam egy másik kártyát az első slotba és az csak sima G vel megy normális ez?

Ha átkapcsolom a netet az első slotra akkor felcserélődik az állás.
4G fel sem ajánl Bp mellett lakom
Más nekem zavaró a telefonon körbe futó fém keret hátsó része mert szinte vágja a kezemet.
Nálatok ez az érzés meg van?Thony.80: nekem van egy Blitzw... töltőm annál bekapcsol a gyors töltési funkció és elég hamar feltölti.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Hisense LCD és LED TV-k
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB Normál Állapotú! Halványan beégett kijelzővel. 1 Év Garanciáva
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
- Apple iPhone 11 Pro 256GB 100% Akku. Megkímélt, Kártyafüggetlen, Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- iPhone 15 emelt kapacitású 3520mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- iPhone 14 Pro Max emelt kapacitású 4790mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
Üzleti előfizetők hirdetései
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB AIGO B352A Chieftec 400W
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest