Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
-
Mobilarena
Bluboo Xtouch topik téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beni2360
félisten
Adott a BLUBOO XTOUCH telefon, beleraktam 2. slotba egy domino surf quick kártyát és 3gG kapcsol. Ez eddig ok. De most mellé raktam egy másik kártyát az első slotba és az csak sima G vel megy normális ez?

Ha átkapcsolom a netet az első slotra akkor felcserélődik az állás.
4G fel sem ajánl Bp mellett lakom
Más nekem zavaró a telefonon körbe futó fém keret hátsó része mert szinte vágja a kezemet.
Nálatok ez az érzés meg van?Thony.80: nekem van egy Blitzw... töltőm annál bekapcsol a gyors töltési funkció és elég hamar feltölti.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Miért tűntek el ezek a PC-alkatrészek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Windows 11
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Portfolio Performance - befektetések nyomonkövetése
- Építő/felújító topik
- Marathon (2025)
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Honor Magic 8 Lite 8/256GB Midnight Black használt, újszerű garancia 2029.02.11-ig
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB Cream használt, karcos kijelző 6 hónap garancia
- Samsung Galaxy Z Fold6 12/256GB Silver Shadow használt, karcmentes 6 hónap garancia
- iking.hu Apple iPhone 14 128GB Midnight használt 100% akku 6 hónap garancia
- Apple iPhone 13 mini 256GB Pink használt, szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4279
- Beszámítás! ASUS ROG XBOX Ally X 24GB/1TB kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- NEC MultiSync V422 42" Monitor
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs