- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola G86 - majdnem Edge
- One mobilszolgáltatások
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
prototype79
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Pioneer BDR-205-ös íróm, eladó.
Nem nagyon használtam, nincs egy éves se, még van rajta garancia is. Összesen 30 lemezt írtam meg rajta. Fentebb keresett valaki USB-s írót. Én vettem neki egy külső 5,25-ös usb-s házat, és így írtam laptop-ról vele. Ha kell akkor adom együtt az íróval. Akit érdekel, küldjön privátot. -
prototype79
csendes tag
Kérdésem lenne: egyre több helyről árulnak nyomtatható verbatim lemezeket, ezek mennyire megbízhatóak a forrást tekintve? Még nem volt dolgom ilyen lemezekkel, arra lennék kíváncsi, hogy mivel nincs rajta verbatim logó, valahogy le lehet-e ellenőrizni, hogy most ez tényleg verbatim, és nem mondjuk valami silányabb nyomtatható lemezt akarnak elsózni. Teszem azt a belső peremen van valami apróbetűs verbatim felírás vagy valami. Csak mert eddig a verbatim darabja egy ezres körül volt, most meg mindenhol 5-600 ft darabja, de ez mind nyomtatható, egy kicsit gyanús.
-
prototype79
csendes tag
PC-n van kép, tsmuxerrel azért nem próbálkoztam, mert akkor manuálisan kell a chaptereket bevinni, ezért inkább a meglévőhöz csinálnám meg valahogy. Közben az imgburn-ben megtaláltam az opciót, hogy csináljon certificate folder-t, csak az a kérdés, hogy ez megoldja-e a problémát. (nincs most újraírhatóm, a hely meg kellene, nem akarnék még egy lemezt elszarni)
-
prototype79
csendes tag
Van egy filmem merevlemezen, azonban csak a BDMV könyvtár van meg, így írtam ki Imgburn-el. PS3-on tudok csak filmet nézni, ott viszont nem volt kép, csak hang. Utólag megnéztem, az Imgburn nem rakott rá Certificate folder-t, pedig elvileg kellett volna neki nem? Lehet ez az oka hogy nincs kép?
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayStation 5
- E-roller topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- NIOH
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- TV antenna és jelerősítés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Star Trek
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- AKCIÓ! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest