- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
Új hozzászólás Aktív témák
-
WD_crash
csendes tag
-
kapcsolat88
tag
Illetve most néztem...lehet már próbáltad mással is.... Próbáltál más író progikat is? Ha igen,akkor először teljesen gyakjad le a Nero-t,regiszter meg minden.Van erre egy külön progi,mert a Nero makacs.Mikor nyoma sincsen a Nero-nak,próbálj egy másik programot.
2.Küld egy privát üzit annak akinek ugyanez volt a problémája,hátha szerencséd lesz.
3.Próbáld rendszergazdaként indítani a Nero-t,bár ezt nem hinném
4.Nem lehet hogy nagyon régi az íród és nem kompatibilis a W7-tel?ui.:rengeteg megbízható író program van Win 7-re amik működnek rendesen,hiba nélkül. Én Ashampoo-t használok,de itt sokan azt az ingyenes programot használják,és csak jót olvastam róla!Jó is,meg ingyenes is...szinte el sem hiszem
Ha több író progit is próbáltál és egyik sem megy,sztem irtsd ki a Nero írmagját is és úgy próbálj meg egy másik progit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Huawei P30 Liter 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest