- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
sensor060
aktív tag
Ez a menü és extra dolog teljesen ember-függő, ki mit szeret. Én azt szeretem, ha beteszem a lemezt, és egyből indul a film, azzal a hanggal, amit beállítottam neki. Te szereted az extrákat és a menüket, akkor hagyd rajta. Sokszor viszont pont annyi kell egy filmnek, hogy a Ts-Muxer-rel leszedjem a nem kellő hangot, feliratot (menü ugrik ugye), és újrakódolás nélkül simán felfér egy BD25-re. Ez azért jó megoldás, mert nincsen adatveszteség a video-ban, mivel nem kell újrakódolni, mellesleg pár perc alatt kész.
-
DuplaG
csendes tag
Én a DvdFab-ot próbáltam ki, ott lehet fullosan az egész BD50 es filmet BD25 re átalakítani menüvel mindennel eggyütt, vagy le lehet vele venni a sallangot de ugyan olyan méretbe alakítja át mintha fullosan ,szóval akkor már jobban megéri menüsen extrákkal átalakítattni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Új ASUS VivoBook 15 X1504VA - 15,6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest