Hirdetés
- Megjelent a OnePlus 13T
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
dave0825
őstag
Igen, erre gondoltam én is, hogy megnézem, hátha mozdítható a kijelző, ha leveszem az elejét.
Az asztal pulzusát és vérnyomását én is meg tudtam mérni, a véroxigén szintem is rendesen ingadozott 96-99% között.
Amúgy pár helyen jobban látszik az elfordulás, pl. szövegnél látni, hogy ferde a sor.Megpróbálom holnap kicsit szétkapni finoman.
-
laci1892
őstag
Amúgy nagyon tetszik, láttam előben a kijelzőt. Nem amoled, de nem rossz. Az alkalmazás amúgy nálad jól működik?
Most készülök beruházni rá.
Van magyar blitzwolf oldal, ahonnan tudom.... vagyis tudnám rendelni, de ahogy láttam feljebb lesz olyan verzió ami támogatja a Bluetooth hívást is. Eléggé gondolkodom rajta hogy vagy az bangood-ról vagy inkább a sima 😁😁
Új hozzászólás Aktív témák
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB NZXT H7 Elite GIGABYTE AORUS 850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest