- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Indiában szeretnek TV-zni
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vrtboy
tag
Sziasztok,
Segítenétek megfejteni az alábbiakat.. (nem vagyok jártas benne, szóval előre is sorry..)
A korábbi routeremen indítottam el azt a pár torrentet amire szükségem volt..ott telefonos az applikációban volt egy URL hozzáadás lehetőség amit az alábbi formátumban kellett megaddni..
http://bithumen.be/download.php?passkey=idejönakulcsom&id=atorrentazonosítójaidejön
Most cseréltem egy routert, mögé tettem egy synology NAS-t amin alapból van egy letöltés kezelő, de feltettem rá a transmission-t is...
Legyen a transmission-ről a kérdés:
A torrent hozzáadásánál, ha magát a letöltött .torrent állományt betallózom, akkor hozzáadja..(az más kérdés, hogy nem indul el, de itt majd gondolom még a tűzfallal kell játszani..)
Ha viszont URL-t adok hozzá a fenti módon akkor hibát kapok:
Error adding "http://bithumen.be/download.php?passkey=XXXX&id=XXX": gotMetadataFromURL: http error 404: Not Found
Azt szeretném elérni, hogy PC nélkül egyszerűen hozzá tudjak adni a letöltési listához - alkalmanként - egy - egy torrentet...
Tudnátok ebben segíteni hogy mi a gond, merre induljak?köszönöm
-
BBéci
legenda
válasz
enginev3.0 #38795 üzenetére
Köszi!
-
BBéci
legenda
válasz
enginev3.0 #38793 üzenetére
Most 4.3.0.1 van.
-
BBéci
legenda
válasz
enginev3.0 #38791 üzenetére
Igen, köszi, Dragon3000 rávezetett.
Más, még nem frissítettem a legújabbra, érdemes megtenni?
-
Laccoss
addikt
válasz
enginev3.0 #38789 üzenetére
A leírás alapján Qbittorrent
-
BBéci
legenda
válasz
Dragon3000 #38787 üzenetére
Nem találom a tartalom fület.
Megtaláltam, alul, jobb szélen.
Köszi! -
BBéci
legenda
válasz
enginev3.0 #38781 üzenetére
A torrent fájlra kattintva felugrik a szokásos ablak, hogy már szerepel a letöltési listában. A kliensben nem találok semmiféle lehetőséget a további letöltésre. Egyelőre csak egy évadot akarok leszedni, mint kiderült az ötödiket, mert a negyediket már bezsákoltam. Utána valamikor jöhet a maradék kettő.
-
BBéci
legenda
válasz
enginev3.0 #38781 üzenetére
Köszi, de ennyiből nem értettem meg, hogy pontosan mi a teendőm. 10 perce megnéztem a 3. évad utolsó részét, jó lenne holnap folytatni a negyedikkel!
Ha lehetséges, szájbarágósan, lépésről lépésre írd le, mit kell tenni! -
TeeJay
félisten
válasz
Cs1csó #38772 üzenetére
Sima fullHD TV-n persze bőven jó az 1080p mkv is
De én most a friss EE UHD HDR HEVR Remux-ra írtam hogy bitang komoly minőség
mondjuk van is fájlméret a 120-130GB átlaggalCsak úgy izzott a HDD és nem tudtam nézni róla annyi forgalom volt
Ilyenkor agyalok hogy dobni kellene a fenébe az összes HDD-t és csak SSD-re tölteni
csak egy 2TB SSD 70ezer -
BBéci
legenda
Tanácsot, ötletet kérek!
Letöltöttem egy hétévados sorozat csomagból a harmadikat. Mivel csak 720p, vártam 1080-ra de nem került fel, ezért most letölteném a többi négyet is. Hogyan tegyem? Az lenne ésszerű, hogy egyben legyen a 3-4-5-6-7. -
sziszi-fuszi
senior tag
válasz
enginev3.0 #38766 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm!
-
valakky
aktív tag
válasz
enginev3.0 #38771 üzenetére
hát, elég szánalmas, ha ennyire örülsz valami még szánalmasabbnak.
hálistennek már egy ideje nincs szükségem arra, hogy ott bohóckodva nézzem a szemetet kerülgetve, milyen értelmes sorozatok vannak épp. -
norba69
senior tag
válasz
enginev3.0 #38774 üzenetére
Az olyan, hogy csúnya, rosszabb használni, és időnként nem működik
-
Alarikman
senior tag
válasz
"ja és nem eredeti rls esetén nfo fájl, vagy txt fájl tilos, csak a film és a sample lehet a fájl listában, meg talán felirat ha külön van, és nem a filmbe muxolva" - na itt buktam meg. Köszi. De nem volt egyértelmű a wikiben.
Többieknek respect.
Szerintem ebben a streaming időkben pont a torrentet kell támogatni. Mert nem jó az irány.
UI: ha egy weboldalról letöltök egy filmet (file-t), amit meg akartak osztani, akkor azt nyugodtan tovább oszthatom, nem? A release az nem ez? Hanem a kész torrentek más oldalakról. -
norba69
senior tag
válasz
enginev3.0 #38771 üzenetére
Ne ijesztgess engine, már a botos időszak is tépte az idegeim
Már csak valami win10 startmenü szerű dizájn hiányozna! -
valakky
aktív tag
válasz
a rohadt sok szabály mellett persze arra már nem futotta a sok agynak, hogy sportműsorok, tévéműsorok meg egyéb hulladék cuccoknak legyen már egy kategória, ne úgy nézzen ki az egész sorozat kat, mint egy szemétdomb.
innen is gratulálok hozzá. -
enginev3.0
félisten
válasz
valakky #38767 üzenetére
Hát nos mondjuk azért mert, naponta több tucat torrentet kell nekik törölni, azért mert valaki nem hajlandó venni a fáradtságot és elolvasni a szabályzatot (wikit)
Ezen felül több tucat, vagy több száz torrentet ellenőriznek naponta, szabadidejükben, mindezt azért, hogy az emberek normális minőségű torrenthez jussanak, és ne rarbg vagy egyéb nyílt oldal minőség legyen itt is, ahonnan letöltesz egy programot, ami mellé szorult egy vírus is, mert modik nélkül kb ez lenne a helyzet
És ha te jogsi nélkül beülsz az autóba és kárt okozol, akkor a rendőr sem fogja helyszínen megtanítani neked a kreszt
Más oka nincsen
ja és maradjunk pls a torrent technikai részénél (akár a feltöltés részénél is), de ne menjünk bele ennyire a nem ide tartozó dolgokba, sajnos mindent nem fognak nekünk elnézni, itt továbbra is csak a technikai részéről szabad beszélni, megosztásokról nem
-
norba69
senior tag
válasz
Alarikman #38765 üzenetére
Nem gáz ez, csak az ncore-t pont ezért szeretjük sokan, mert akármilyen slendrián feltöltések nem maradnak meg, van egy alap minőségi elvárásuk tartalomra és külalakra. Aztán ez időnként kicsit átláthatatlanná válik, meg aki nincs benne, annak nehezen érthető.
De azért szeressük -
valakky
aktív tag
válasz
enginev3.0 #38764 üzenetére
aha, és akkor miért nem lehet az írni? vagy tényleg ennyire szeretne hasonlítani a mod egy szimpla botra?
vagy esetleg csak hízeleg a májának, hogy ilyenformában odaírhatja, na pistike, nulla vagy?
15+ éve járogatok ilyen oldalakra, de valahogy illene felnőni itt is a kommunikációban úgy felnőtt szintre, nem lesüllyedni egy szimpla botra vagy egy egybites netes csírájéra.
(és nem, valahogy nem hiszek rég a mesékben, hogy ezt nagyrészt azért csinálja bárki is, hogy szimplán a közösséget segítse, inkább arról szól, hogy a házioltár elé beállhat, hogy na, modi vagyok a zenkórón... ééés, hatalmamban áll nem csak vállon veregetni magam. ahogy egyébként abban sem hiszek, hogy az üzemeltetőknek ne jelentene az oldal bevételt és kizárólag emberbaráti meg szakmai szempontok játszanak részükről).
amúgy meg hbo go, netflix és egy szimpla kábeltévé előfizu mellett szinte semennyire nem fájna manapség a torrent hiánya -
enginev3.0
félisten
válasz
Alarikman #38765 üzenetére
Mert azok eredeti rls-ek, ott ez az elnevezés van film.címe.dátum.minőség.hang-csapat
Te is készíthetsz eredeti rls-t, de ez esetben nagyjából még több dolgot kell betartanod, és rendes NFO fájlt készíteni (vagy ha van hozzá akkor nem kell megcsinálni), + sample-t
Ha más oldalról szedtél le valamit, és azt szeretnéd feltölteni ami eredeti rls akkor viszonylag egyszerű dolgod van
Torrentet letöltöd, és ugyan azt felrakod, mellé csatolva az NFO-t, imdb-t megadni, meg egy másik magyar oldalt az anyagról és kb kész
Viszont ha nem eredeti rls, akkor a cím így néz ki film címe minőség (pl Linux iso 720p)
Ezután sokkal nehezebb dolgod van
Kell csinálni egy tech info fájlt
Kézzel meg kell adni a leírásba a feliratokat, és a nyelve(ket) + hogy 2.0, 2.1 stb... minden nyelvnél különKell készíteni mintaképeket magából a filmből, hogy egyforma legyen a kép mérete a techinfó fájlban lévő felbontással, és 2GB nagyobb fájl esetén szükséges sample készítése, amit neked kell kivágnod a filmből
Ezekmellett természetesen kell az imdb, és szintén egy magyar leírásos oldal
És mindez itt off, szóval ha törlik a hsz-em is megértem, mert nem épp ide való téma ahogy már írtam, de mondjuk azt, hogy egy ingyenes home made videót akarsz feltölteni, és úgy már jobban hangzik
ja és nem eredeti rls esetén nfo fájl, vagy txt fájl tilos, csak a film és a sample lehet a fájl listában, meg talán felirat ha külön van, és nem a filmbe muxolva
-
Alarikman
senior tag
Basszus, nem gondoltam, hogy láma kérdésekkel tűzharcot kezdek el itt. 😮
Igaza van amúgy nagyjából mindenkinek. Annak is aki azt mondja, hogy olvassam el a sok sok szabályt ami az nCore-on leledzik; és annak is aki véd, hogy kezdő, stb.
Amugy az nCore wikije gáz, nagyon.
És igen, hibáztam rossz volt a fajl elnevezése, javitottam, mást is. 2. Próbánál is töröltek.
Valószínűleg nem szabad .nfo fájlt bele rakni az anyagba, csak külön feltölteni. De ezt nem találtam a Wiki-ben.
De akkor miert van az a rengeteg hülye nevű torrent ami átmegy? Pontokkal, alsó vonalakkal, stb tiltva?
Na mindegy. Gondolkodtam, hogy Diablo-ra töltöm fel, mert ott nincs ennyi megkötés. Majd jövő héten ujra probalkozom. Eddig jó seed voltam, mert NAS-ról ment a seed 0-24-ben. Szóval nem tartom magam gáznak.
Azért köszi. -
norba69
senior tag
válasz
TeeJay #38761 üzenetére
Az érintett oldalon a fölső sorban van egy wiki felirat.
Arra rákattintva előjön egy oldal, ahol vastag sárga betűkkel (az én beállításaim szerint) kiemelve van egy feltöltési szabályzat.
Az alpontjaira kattintva további érdekes leírások nyílnak ki, amiket érdemes pontról pontra elolvasni, mert a moderátorok is ezek alapján dolgoznak.
Ha ezek után nem világos valami, a fórumban lehet érdeklődni.
Alapesetben az egyszeri kezdő feltöltő jobban teszi, ha először tájékozódik, olvas, és ha tudja, hogy mi várható, akkor kezd bele a feltöltésbe.
Nem a magon kellene elkezdeni a feltöltést, az még a próknak is mélyvíz.Mondjuk pont a plandemic...-nál írja 14:46-kor, hogy nem engedélyezett fájlok (nfo)
Ez tök érthető hibajelzés. -
valakky
aktív tag
válasz
Dragon3000 #38755 üzenetére
ennyi erővel semmit sem kellene írni, csak törölni, oszt csókolom, mert az kb. egy nagy nulla.
időnként látttam nem törölt, de hibás cuccokat kieggel, ezt és ezt javítsd, tegyél fel képet, satöbbi. rég nem láttam. lehet már csak del van.
aztán meg látok olyat, hogy kép az nincs de nem baj, csókos csapat, meg akárhányadik kreditvadász mondvacsinált dupenégyzet cucc, de az nem probléma.
szerintem elég szánalmas, ha arra van forrás emellett, hogy benézek, mert érdekel, hátha van releváns infó, és nem egyszer 2 hsz. szerepel adatlapon, egy köszönöm, meg egy, hogy használd a köszönöm gombot mert irgum-burgom. aláírom, hogy nagyon fontos dolgok ezek... valahol, valakinek biztos.
aztán más esetben persze az ideológiai meg konteós észosztás álá fészbúk persze mehet a torrent alá, mindenféle mod jelenlét nélkül.
mondjuk sose szólok semmit, meg nem is csinálok, egyszer próbáltam felrakni valamit, de részemről semmi szükségem nincs erre az agybajra. így aztán nem magyar oldalról hd kép, meg magyar sd hang megy muxba (jellemzően oldszkúl dolgok), adott esetben előtte kódolásra, igazításra, aztán meg törlésre. de enkórra biztosan nem. ahova felraktam, csesztetés nélkül, na az az oldal már megszűnt rég. -
TeeJay
félisten
válasz
sziszi-fuszi #38757 üzenetére
Az ilyeneknek nem véletlenül szokott a második próbálkozás után ugrani a feltöltési joga. Elsőre kap egy kis pihenőt hogy legyen ideje elolvasni mit hogyan kellene aztán ha utána sem veszi a lapot akkor game over nincs többé feltöltési joga. Nézz meg pár gagyi torrent oldalt ahol nuku szabállyal is lehet feltölteni...
Aztán jön a sok 8 éves vér Pistike a "legjobb mesefilmek mHD tvrips wmv" meg hasonló profi feltöltésekkel -
woodworm
veterán
Mondjuk szerintem nem ez a topik lenne a legjobb hely ennek a kibeszélésére.
-
válasz
sziszi-fuszi #38757 üzenetére
Erős túlzásokba esel, itt senki nem hordott le senkit. Szerintem fejezd ezt be!
-
enginev3.0
félisten
válasz
sziszi-fuszi #38754 üzenetére
De mégis mit írjak le? Hogy kell tech info adatokat kiszedni, vagy képet menteni a filmből, vagy kitölteni a feltöltés oldalt, vagy beállni seedelni?
Én úgy tartom hogy a fórumon, le szoktam írni azt is, amit már ezerszer leírtunk, de azért ez egy kicsit durvább folyamat, ráadásul ott van egy csomó leírás ncoreon
De ha kell akkor kezdjük, írja le az első kérdést hol akadt el, és én válaszolok
Ja és még csak nem is fórumra való, mivel a film megosztás illegális, és ő nem Linux isot akar feltenni, szóval el is bukott a dolog
-
sziszi-fuszi
senior tag
válasz
TeeJay #38756 üzenetére
Ebben teljesen egyetértünk! Nem is erről folyt a diskurzus. Hanem arról, hogy senki nem születik úgy, hogy tudja: mit és hogyan kell! Ezért van a fórum. Meg lehet kérdezni. Többször is kérdezte, próbálkozott, nem ment. Nem arról szól a történet a topikban, hogy segítsünk a másiknak? Miért ne lehetne egy linket oda tenni, hogy mit kellene elolvasni? Mi az akadálya? NIncs abban semmi jogellenes! Még a vetőmag esetében sem! Lehordani akkor kell valakit, ha képtelen megérteni, hogy mit, mikor, miért. S többször kérdezi meg ugyanazt. Én nem láttam olyat, hogy ez történt volna!
-
TeeJay
félisten
válasz
Aki fel akar tölteni nem árt ha tisztában van a release szabályokkal amik nem véletlenül születtek.
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
Mit kellene leírni? Az oldalon részletesen le van írva a feltöltés menete, ha az nem elég, akkor kár próbálkozni.
-
sziszi-fuszi
senior tag
válasz
enginev3.0 #38753 üzenetére
Mit nem lehet leírni? Hogy miként kell mondjuk egy linux disztrót, kiegészítve valami saját cuccossal (pl egyedi hálózati és internetsebességi méréssel, ping és tracert figyelésével) felrakni? Ebben semmi törvénytelen nincs! Nem lehet elmondani neki, hogy mit és hogyan csináljon?
Miért is nem lehet? Mert te sem tudod? (Bár ezt erősen kétlem!
)
És nem, nagyon nem voltál jó fej! Egy kicsit sem! S bocsi! Nem kötekedni akarok! Még véletlenül sem!
-
enginev3.0
félisten
válasz
sziszi-fuszi #38749 üzenetére
Ez nem olyan dolog amit itt le lehet írni
Ha már a címet sem tudja leírni rendesen, akkor a legalapabb dologgal sincs tisztában, ezzel pedig szvsz nem éri meg pont nCoreon játszani...de kinek mi
Én nem parancsoltam senkit rendre, csak szimplán jófej voltam és szóltam neki hogy ilyeneknek nincs jó vége
-
valakky
aktív tag
válasz
sziszi-fuszi #38749 üzenetére
óh, hát mit nem lehet érteni azon " egyéb 0 formai követelmény"
szerintem mondjuk semmit nem lehet érteni belőle...
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM!
● A fórumon TILOS A WAREZ!
● Torrent meghívó kunyeráló topik
- Milyen videókártyát?
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Raspberry Pi
- Politika
- Megújult a PROHARDVER!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Azonnal elérhető, raktáron lévő HPE Aruba switch-ek
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest