- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Előzetesen a Galaxy Z Fold Ultra
- Egy hét múlva érkezik a Huawei kamerabajnoka
- Android szakmai topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
Új hozzászólás Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
igazad van, nem a naprakeszsegvel van baj, az adott sorozathoz tarozo nfo azota sincs fenn az oldalon - ez sokkal inkabb hianyossag, mint keses
olyan magyar oldalt, amit mondasz egyet tudok, a bithu-t, viszont ott egyfelol nem szivlelem a rar-os darabolast, masfelol nem a letoltessel van gond, az megy mashonnan, sokszor gyorsabban (nem magyar oldal), sokszor csak mashonnan
feltoltenek, mas tracker-re, s nfo birtokaban konnyebb lenne, viszont ahonnan toltok, ott nincs, s ezert kellene mas forras, ahonnan be tudom szereznia felajanlast koszonom, de igy is tobb tracker-en vagyok benn (ha inaktivitas miatt ki nem vagtak nehanyrol), mint amennyire szuksegem van - kivancsisagbol a nevet azert megkerdeznem
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM!
● A fórumon TILOS A WAREZ!
● Torrent meghívó kunyeráló topik
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Samsung Galaxy J6 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest