Hirdetés
- Mobil flották
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Yettel topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Beszáll a Vivo a Pro Max csatába
Új hozzászólás Aktív témák
-
net91
senior tag
Leendő Bitdefender használónak!
Egy évvel ezelőtt váltottam Kasperskyről Bitdefenderre. Most kellett volna meghosszabbítani az öt gépes licencet, de nem nem tettem.
Miért?
A Bitdefender terméknél a fiókodban alapbeállításként szerepel a termék hoszabbítása.
Jelen esetben ez nálam azt jelentette volna, hogy az egy év leteltekor automatikusan 19.900 forintért vásárolt volna újra egy évre licencet.
Ezzel csak egy problémám volt.
Amikor felmentem a termék készítőjének honlapjára ott ugyanezt a terméket 9.900 forintért tudtam volna megvásárolni. Tehát az automatikus licenc hosszabbítás több mint a 2X-be került volna, ha nem tiltom le.Alapjában véve elégedett voltam a termékkel, de ez az újraaktiválásos rendszerük nem tetszik.
Amennyiben megvásároltad, használod a terméket, újraaktíválás előtt tájékozódj az árakról és javaslom kapcsold ki az újraaktiválás beállítást, akkor nem fog meglepetés érni.Én váltottam F-securére, mert kevesebb memóriát használ. Egy gépemen, amelyen bankolok azonban meghagytam a Bitdefendert, mert az F-secure biztonságos bankolás része szerintem pocsék.
Természetesen a leírtak kizárólag magánvélemény, benyomás, szubjektum.
Új hozzászólás Aktív témák
Marketing vagy gazdasági tevékenység folytatása tilos!
- 27% - ASUS TUF VG249Q3R Gaming IPS Monitor! 180Hz / 1ms / 1920x1080 / FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox One S Minecraft Edition 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s M920s SFF / számla, garancia
- WD SN8000S 4TB M.2 2280 NVMe SSD Gen4 7300-6800MB/s
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest