Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Két Redmi Note 14 Pro és egy Pro+ futott be
- 2026-ra halasztotta a Siri felturbózását az Apple
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Kamerában erősíthet a Pixel 10
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
-
Mobilarena
I. Általános tudnivalók
1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nem tudom, mennyire elborult, de én veszek DOGE-t PayPallal a https://www.weselldoges.com/ oldalon, aztán átkonvertálom gyorsan bitcoinná a https://shapeshift.io/ segítségével
-
törölt tag
válasz
afterburner_ #9596 üzenetére
Az ilyen helyzeteket én úgy kezelem, mintha véglegesen letörlődött, felülíródott vagy tönkrement volna a háttértáram. Ez gyakorlatilag ugyanaz, csak kecsegtetnek valamilyen visszaállítási lehetőséggel. Ha ez volt az egyetlen példányod: örökre jegyezd meg, hogy "egy adat nem adat".
-
törölt tag
válasz
shortcutme #9573 üzenetére
Már legalább 1 éve osztott privát kulcsokat kellene használniuk a váltóknak, azaz 2-3 darabból áll össze 1 egész; 2 db kell a tranzakcióhoz, ebből 1 db a váltónál van, 1 db a felhasználónál, egy esetleges 3. offline biztonságos helyen (a lényeg az, hogy ha feltörnek valamit, csak a privát kulcs egy önmagában használhatatlan részéhez férjenek hozzá, a BitStamp az év eleji feltörése óta már így működik).
-
törölt tag
válasz
ittakary #9566 üzenetére
Nem tudom, ér-e valamit, de ha belépsz az Mt. Gox-ra, akkor láthatod a bent maradt pénzedet meg egy dobozt felül, amire rákattintva kitölthetsz egy kérelmet a pénzedre vonatkozólag, ha egyszer sikerülne az eltűnt pénz rejtélyét megoldani...
Úgy látszik, a japánok nagyon komolyan veszik az ilyesféle dolgokat.
-
törölt tag
válasz
freestailo #9549 üzenetére
A végén még kiderül, hogy a Bitcoin is magyar találmány!!
Ergo működnie kell!! -
törölt tag
válasz
5000watt #9550 üzenetére
Tessék, kiszámoltam neked ezen az oldalon, hogy mennyit keresnél egy év alatt 14 Mhash/sec sebességgel, ha 0 az áramköltséged (és ha nem változik a bonyolultság
-
törölt tag
válasz
daninet #9538 üzenetére
Szerintem erre pont jó mostanában a bitcoin. Már kipukkant a lufi, olyan lapos az ára, hogy nem nagyon változik 10$-nál többet bitcoinonként (1 hónapja már 220$ és 240$ között ingadozik). Elküldöd, aztán tudtommal Budapesten eddig 3 helyen lehet belőle újra hagyományos pénzt csinálni: a Deák téri Ankerben, a hűvösvölgyi Stop-Shop Bevásárlóközpontnál, meg valahol Óbudán, most nem találom az anyagot róla.
Az árfolyam pl. itt követhető szépen: https://bitcoinwisdom.com/markets/bitstamp/btcusd
-
törölt tag
válasz
Reggie0 #9526 üzenetére
Ami azért vicces, mert a blockchain.info-n pontosan nyomon lehet követni, hogy megérkezett-e a megadott címre a bitcoin.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- Lenovo Gamer PC , i5 12400F , RTX 3060 , 16GB RAM , 512GB SSD
- Új Zsír Lenovo Yoga 7 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-1260P 16/1TB 2,5K Intel Iris Xe
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- UH!! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Strapabíró Laptop 15,6" -70% i7-10610U 16/512 NVIDIA MX250 2GB FHD
- OH!! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Strapabíró Laptop 15,6" -70% i7-10610U 32/512 NVIDIA MX250 2GB FHD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest