- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
Hirdetés
-
Mobilarena
I. Általános tudnivalók
1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
kssvirag
tag
válasz
hobizoli #15813 üzenetére
én besokaltam tőle.
3-4 hónapja, csináltam pont ezt, elad, vesz, elad vesz.... (bitstamp, coinbase)
napjában, már volt, hogy 10x is.
De másfél hete eladtam mindenem ami cryptoban volt. (átlag userként már a nap 24 órájában, mindenhol a telefonon bámultam a a gdax-ott, és csak erről szólt minden . Mikor adjak, mikor vegyek...mikor esik be, mikor indul fel stb.
Hajnalban megébredve is azt lestem azonnal mennyi az árfolyam. Lol.Kiszáltam, és azóta számomra visszatért a normális élet. Nugalom, és jut idő megint mindenre.
És én is azt gondolom, ezt már inkább a nagyobbak mozgatják, mert nálam a 10% csak pár százezer,náluk milliárdok..
-
South Velen
addikt
válasz
hobizoli #15813 üzenetére
Ez teljesen nyilvanvalo. Pont emiatt se alkalmas semmi masra a btc, mint gamblingre. A nagykutyak mindig ringatjak az arfolyamot ide-oda igy ok mindenkeppen nyernek rajta, a kis haztartasi daytraderek meg vagy eltalaljak vagy nem. De nem hiszem, hogy ez barkinek is ujdonsag lenne itt.
-
Reggie0
félisten
válasz
hobizoli #15732 üzenetére
Gyorsabb, mint a nemzetkozi utalas, es akik banyasznak azoknak ugyis bitcoinjuk van, tehat igy a valtogatast is megusszak. Valamit barmilyen szamlat tudsz mutatni a vamon, mert csak az a szamla van amit a kinai irt.
Azt nem tudom, hogy megjon-e, de a nevesebb gyartok nem hinnem, hogy meglepnenek a penzeddel. Nyilvan ha nem jon meg az aru, nincs eselyed megreklamalni a tranzakciot, mint egy paypal/bankkartya/atutalas eseten.
-
Új hozzászólás Aktív témák
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- PowerColor Red Devil RX6700 XT 12GB eladó
- HP Elite x2 1012 G1 Touch 2in1 LTE/4G Win10 Tablet lecsatolható bill. 100%ÚJ Akku, üzletből, 27%ÁFÁS
- Asus TUF Gaming A14 FA401WU - 14" 2.5K 165Hz - Ryzen AI 9 HX 370 - 16GB - 1TB - RTX 4050 - 3 év gari
- Redmagic 10 Pro gamer telefon eladó ! Újszerű, EU modell.
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- HP Zbook Fury G7 I7-10850H
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest