- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
I. Általános tudnivalók
1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
kssvirag
tag
válasz
hobizoli #15813 üzenetére
én besokaltam tőle.
3-4 hónapja, csináltam pont ezt, elad, vesz, elad vesz.... (bitstamp, coinbase)
napjában, már volt, hogy 10x is.
De másfél hete eladtam mindenem ami cryptoban volt. (átlag userként már a nap 24 órájában, mindenhol a telefonon bámultam a a gdax-ott, és csak erről szólt minden . Mikor adjak, mikor vegyek...mikor esik be, mikor indul fel stb.
Hajnalban megébredve is azt lestem azonnal mennyi az árfolyam. Lol.Kiszáltam, és azóta számomra visszatért a normális élet. Nugalom, és jut idő megint mindenre.
És én is azt gondolom, ezt már inkább a nagyobbak mozgatják, mert nálam a 10% csak pár százezer,náluk milliárdok..
-
South Velen
addikt
válasz
hobizoli #15813 üzenetére
Ez teljesen nyilvanvalo. Pont emiatt se alkalmas semmi masra a btc, mint gamblingre. A nagykutyak mindig ringatjak az arfolyamot ide-oda igy ok mindenkeppen nyernek rajta, a kis haztartasi daytraderek meg vagy eltalaljak vagy nem. De nem hiszem, hogy ez barkinek is ujdonsag lenne itt.
-
Reggie0
félisten
válasz
hobizoli #15732 üzenetére
Gyorsabb, mint a nemzetkozi utalas, es akik banyasznak azoknak ugyis bitcoinjuk van, tehat igy a valtogatast is megusszak. Valamit barmilyen szamlat tudsz mutatni a vamon, mert csak az a szamla van amit a kinai irt.
Azt nem tudom, hogy megjon-e, de a nevesebb gyartok nem hinnem, hogy meglepnenek a penzeddel. Nyilvan ha nem jon meg az aru, nincs eselyed megreklamalni a tranzakciot, mint egy paypal/bankkartya/atutalas eseten.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- TCL LCD és LED TV-k
- Argos: Szeretem az ecetfát
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- Eladó autós gyerekülések, Römer és Peg-Pérego márkák
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest