- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- VoLTE/VoWiFi
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- iPhone topik
-
Mobilarena
I. Általános tudnivalók
1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
deadwing
addikt
válasz
dragon1993 #1862 üzenetére
Sosem volt szükségem a safe módra, csak simán használtam az alkalmazást. Persze a safe mód a legbiztosabb
-
Nisida
aktív tag
válasz
dragon1993 #1661 üzenetére
OKsa , ha meg elveszik akkor ha jól emlékszem a feladási ár 10x térítik, és nem hiszem, hogy a bfl 20 dolcsit fog ráírni, főleg úgy , hogyha véletlenül a szúró próbás ellenőrzésnél kiveszik akkor kezdődik a cécó.
Mivel rámentek a NAV-osok az internetes kereskedelemre adó és vám szempontból is ezért .... 2 hete vámolták a saját külföldről haza küldött cuccaimat. Vagyis elég frissek az érzésem , de mindenki azt csinál amit akar.
Mivel itt cég küldi ezért be kell mutatni a számlát ha az nincs akkor bontás és értékelés van ...
-
Spirit
őstag
válasz
dragon1993 #1191 üzenetére
Nekem is ez volt 2 gépemnél is. 2 napi szenvedés után ez segített:
"1. Uninstall AMD Catalyst Suite from Control Panel. Don't Express Unintall if you have an AMD chipset motherboard.
REBOOT IN SAFE MODE
2. Open Device Manager (Control Panel> System and Security> System> Device Manager). Uninstall all devices in "Display adapters" class.Tick "Delete the Driver Software for this Device" also if available. DON'T right-click "Scan for hardware changes" afterward (we will do it later, we want the Display adapters class to be empty for now). Minimize Device Manager window.
3. Run "AMD Catalyst TwL Cleaner 3.9.2.cmd". Say yes to all deletion asked. Delete the pinpointed registry GUIDs (important). Don't reboot.
4. Go back to Device Manager windows. Right-click "Scan for hardware changes". [THIS IS IMPORTANT!! If you don't do this step you won't make it past the Windows loading screen, but don't panic you can just boot back into safemode again to do it if you forget.]
5. Search for, and remove, all atiocl*, and amdocl*, and OVDecode* files on the system.
Reboot in Normal Mode.
6. Install your new AMD Catalyst driver."
-
deadwing
addikt
válasz
dragon1993 #1189 üzenetére
Ez pedig driver para!
Amd cleaningot ne felejtsd el.
Továbbá szedjél le újabb cgminert és stratummal próbálkozz. Mennie kell. -
dragon1993
őstag
válasz
dragon1993 #1188 üzenetére
CGminer-el ez történik.
-
csaba951
veterán
válasz
dragon1993 #1186 üzenetére
Akkor passz! Többi guimineresnek megy a poclbm.exe-vel való bányászat?
-
csaba951
veterán
válasz
dragon1993 #1183 üzenetére
És mit látsz, ha ezen a szerveren próbálkozol:
stratum.btcguild.com:3333Meg lehet, hogy tényleg kéne egy driver frissítés. Lehet, hogy most nincs fent, vagy nem megfelelő az OpenCl driver-ed.
-
deadwing
addikt
válasz
dragon1993 #1183 üzenetére
Ugyan ezt csinálta nekem. Driver uninstall, majd használd az amd cleaning utilját, aztán rakjál fel egy újabb catalystot. Nekem 13.1-el tökéletes lett. Újabbakkal nincs tapasztalatom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- MÁV topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Autós topik
- Futás, futópályák
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Apple Watch
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest