Hirdetés
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- 
			  Mobilarena I. Általános tudnivalók  
 1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
 2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
 3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
- 

htc07 addikt válasz  MarkusDevil

üzenetére MarkusDevil

üzenetérejó drága cigit szívsz  itthon egy ezres körül mozog a középkategória. itthon egy ezres körül mozog a középkategória.Viszont hogy ne csak off legyen: elkattog nekem itt egy block erupter usb, mert miért ne (solo mining, mert megtehetem  ) de elkezdte dobálni a hw-kat mostanság, kb. 20%-ban. Én babráltam el a konfigját, vagy kezd nyugdíjas korba lépni? 3.7.0-s bfg-n fut. ) de elkezdte dobálni a hw-kat mostanság, kb. 20%-ban. Én babráltam el a konfigját, vagy kezd nyugdíjas korba lépni? 3.7.0-s bfg-n fut.--icarus-options 115200:1:1 --icarus-timing 3.0=100 
Új hozzászólás Aktív témák
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- EAFC 26
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Bittorrent topik
- Milyen monitort vegyek?
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- OLED TV topic
- Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3726
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-A H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3744
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 500+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

itthon egy ezres körül mozog a középkategória.
 itthon egy ezres körül mozog a középkategória.