Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Chal

addikt

Bár sok jelentősége már nincs, de hátha valakit érdekel az infó: múlt héten kaptam meg a jalapenom, erősen vaciláltam rajta hogy egyáltalán a vámot kifizessem e, de végül a "kütyüfaktor" győzött, kíváncsi voltam rá, hogy hogy is néz ki ez a rohadék, amire már (nem) várok lassan 1 éve.
    Mivel sok tétje nem volt a dolognak, ezért nem igazán akartam foglalkozni vele, olvasgatni róla, így ahogy az Ignoranttól beszerzett block erupterekkel is tettem, ezeket is bevágtam egy linuxos bfgminer alá. Ahogy a kis USB-s erupterek mentek azonnal, úgy a jalapeno is, driver és mindenféle hackelés nélkül. Stabilan nyom amúgy 5-5.1GHS-t, már 5 napja fut 7/24-ben, 36-37 fokos(nak mondja magát).

Szóval ha valaki szív a BFL cuccokkal (és nem úgy hogy füstölnek), próbálja meg a dolgot linux alatt, bfgminerrel, hátha... Ráadásul mivel itt nincs opencl és hasonló okosságok mint a GPU-knál, ezért szerintem egy virtuálisgépből is megoldható a dolog, aminek dedikáltan oda kell adni az USB-t. Ez utóbbit nem próbáltam, de szerintem működnie kell.

Új hozzászólás Aktív témák