Hirdetés
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel topik
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Hitelesített viszonteladói programot indított az Ulefone
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- CES 2026: Dugd rám a telefonod, megmondom ki vagy!
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
-
Mobilarena
I. Általános tudnivalók

1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
sparks
senior tag
válasz
ignorant
üzenetére
Ténylegesen? Na jó, megnéztem neked az utolsó havi számlakivonatom. A kártya havidíj: 490,- Ft (ebben a társkártya is benne van)
Az összegyűjtött citiforintok összege az utolsó hónapban: 7.294,- Ft
Szóval nekem ebben a hónapban 6.804,- forintot hozott a kártya. Erről megy minden közüzemi befizetés, minden vásárlás, így szépen összejön rajta a pénz. Ez a havi azért volt kicsit több, mert repülőjegy vásárlás is erről ment, meg pár extra. De ez így nekem akárhogy is nézem, igen megérős.
Ha csak eltankolom az egészet, már akkor ajándék. És hidd el, nincsenek rejtett költségek, nincs semmi lehúzás. A banknak ez mégis megéri, miért? Mert sok ember, ma kis hazánkban nem képes egy hitelkártyát ésszel használni, és amikor odavágnak hozzá 2-3 havi fizetésnyi hitelkeretet, akkor elcsábul és vesz egy új LCD tv-t vagy egyéb olyat, amit nem engedhet meg magának. Azt hiszi, hogy majd ki tudja fizetni rövid időn belül, de ezek általában bedőlnek és jön a hitelspirál, ahol már csak a minimum visszafizetendőket képes visszatermelni és kapja az iszonyat kamatokat. Na ebből kapom én, a minden hónapban napra pontosan fizető partner, a sok szép ajándék forintot!
Köszönöm a lúzereknek, hogy fenntartják a rendszert én élvezem... 
Cinemacityben pedig 10% jár minden elköltött forint után, ami igén szép összeg, ha azt nézem, hogy az eredetinél még olcsóbban is kapom meg az amúgy is ingyen jegyem.... Sose jártunk annyit moziba, mint manapság
Ja, és a popcornt is a bank fizeti 
Szerk.: és még a Liszt Ferenc reptér lounge-ba is bemehetek a kártyával, ahol ingyen ehetek-ihatok felszállás előtt, szemben az ottani horror árakkal...
Boccs, az offért, kicsit elkanyarodtunk a BTC-től.
Új hozzászólás Aktív témák
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- Microsoft Xbox Series X 1TB Halo Edition, Lemezes + Kontroller, 6 hónap Garancia, Fekete Színben
- Microsoft Xbox Series X 1TB Lemezes, 6 hónap Garancia, Fekete Színben
- Nintendo Switch Lite, 24 hónap Garancia, Kék Színben
- Nintendo Switch Oled Zelda Edition, 24 hónap Garancia, Fekete Színben
- Nintendo Switch Oled Pokemon Edition, 24 hónap Garancia, Fekete Színben
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA 400W
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z390 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Corsair 550W
- Apple iPhone 13 Mini / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku : 100%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Köszönöm a lúzereknek, hogy fenntartják a rendszert én élvezem...