Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• sparks

senior tag

válasz ignorant #3669 üzenetére

Ténylegesen? Na jó, megnéztem neked az utolsó havi számlakivonatom. A kártya havidíj: 490,- Ft (ebben a társkártya is benne van)
    Az összegyűjtött citiforintok összege az utolsó hónapban: 7.294,- Ft
    Szóval nekem ebben a hónapban 6.804,- forintot hozott a kártya. Erről megy minden közüzemi befizetés, minden vásárlás, így szépen összejön rajta a pénz. Ez a havi azért volt kicsit több, mert repülőjegy vásárlás is erről ment, meg pár extra. De ez így nekem akárhogy is nézem, igen megérős.
    Ha csak eltankolom az egészet, már akkor ajándék. És hidd el, nincsenek rejtett költségek, nincs semmi lehúzás. A banknak ez mégis megéri, miért? Mert sok ember, ma kis hazánkban nem képes egy hitelkártyát ésszel használni, és amikor odavágnak hozzá 2-3 havi fizetésnyi hitelkeretet, akkor elcsábul és vesz egy új LCD tv-t vagy egyéb olyat, amit nem engedhet meg magának. Azt hiszi, hogy majd ki tudja fizetni rövid időn belül, de ezek általában bedőlnek és jön a hitelspirál, ahol már csak a minimum visszafizetendőket képes visszatermelni és kapja az iszonyat kamatokat. Na ebből kapom én, a minden hónapban napra pontosan fizető partner, a sok szép ajándék forintot! :) Köszönöm a lúzereknek, hogy fenntartják a rendszert én élvezem... :P
    Cinemacityben pedig 10% jár minden elköltött forint után, ami igén szép összeg, ha azt nézem, hogy az eredetinél még olcsóbban is kapom meg az amúgy is ingyen jegyem.... Sose jártunk annyit moziba, mint manapság :) Ja, és a popcornt is a bank fizeti :DDD

Szerk.: és még a Liszt Ferenc reptér lounge-ba is bemehetek a kártyával, ahol ingyen ehetek-ihatok felszállás előtt, szemben az ottani horror árakkal...

Boccs, az offért, kicsit elkanyarodtunk a BTC-től.

Új hozzászólás Aktív témák