- A Honor profi iPhone másolásban
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Mire lesz elég a Z Fold8 extra akkumulátora?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Mégsem lesz Sony autó
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
-
Mobilarena
I. Általános tudnivalók

1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
ignorant
senior tag
válasz
Penge_4
üzenetére
Ha valaki ilyenbe hitellel szall be, az az en vilagomban a legfelelotlenebb luzer kategoria...
Tovabba, mindig belekevered a temaba a szemelyes korulmenyeket, ami szerintem teljesen irrelevans. Ez nem a szegenyek felemeleserol szol, hanem egy "payment system"-rol aminek nem feltetele egy kozponti hatalom.
Oké, akkor vezesd le nekem szépen, pontról pontra, hogy a párnám alatt őrzött x forintból hogyan lesz MtGox-on USD, amiből BTC-t vehetek, majd eldönthetem, hogy kiutalom külső tárcába vagy játszok vele.
Mondjuk megismersz minerket, es veszel szemelyesen. Miutan megvan, rengeteg lehetoseged nyilik jatszani a BTC-vel. Azt alairom, hogy magyarorszag ebben (is) le van maradva, de megfigyelve a lakossag/orszag szintjet, szerintem ertheto, es nem szabad csodakat varni.
atti_2010:
Egyesek alulerteklik a "consensus" erejet ;-)
Új hozzászólás Aktív témák
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- NBA és kosárlabda topic
- OLED TV topic
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- Renault, Dacia topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Gumi és felni topik
- A Honor profi iPhone másolásban
- Autós topik
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- 27% - Lenovo Legion R27qe IPS Monitor! 180Hz / 0.5ms
- AKCIÓ! Asus B150M i5 7400 8GB DDR4 128GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- Eladó Realme 11 5G 8/256GB / 12 hónap jótállás
- 272 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- iPhone 13 mini 128GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest