- Egy héten belül itt a Motorola Edge 70 Fusion
- Vedd szemügyre a Poco X8-akat!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- iPhone topik
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
-
Mobilarena
I. Általános tudnivalók

1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
fsb1000
üzenetére
Lehet. Ők maguk javasolták, hogy élhetek a pénzvisszafizetési lehetőséggel, ha szeretném. Problémás egy vevőjük vagyok, az biztos. Eltűntem az egész nyilvántartásukból. A 34. e-mailnél tartok és odáig sikerült eljutnunk, hogy valóban én vagyok a 15707. előrendelőjük, nem valami Steven M., és bekerültem az online shipping system-ükbe.
Most viszont elírták a címem, s ott tartunk, hogy Bács-Kiskun megye helyett B-t ír ki a rendszerük. 
Ha nem is tudják a rendőrségen, mi az a bitcoin, akkor is itt egy kézzel fogható árut értékesítettek előrendelésben. Ha utánanéznek az átutalásoknak, látni fogják ők is, hogy a BFL-nél kötöttek ki a pénzek, ez alól nem tudnak kibújni. De kint kap akkora fókuszt a dolog, hogy valószínűleg, tudni fogják, miről van szó.
Új hozzászólás Aktív témák
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- Óra topik
- Peugeot, Citroën topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- RAM topik
- PlayStation 5
- Ügyesen előzi meg a 12V-2x6 tápkonnektor leégését a Dell
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Eladó iMac Pro (2017) 27 CTO 8-core Xeon, 64GB RAM, 1TB SSD-Magic Keyboard+M.Mouse 2+M.Trackpad
- Lenovo ThinkPad P52 15.6" FHD IPS i7-8750H P1000 16GB 500GB NVMe ujjolv gar
- AKCIÓ! Intel Core i9 10900 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- PlayStation Portal , garanciás , üvegfólia + ajándék Venom tok
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- MikroTik CCR2116-12G-4S+
- Apple iPhone 15 256GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 8GB I 128-256SSD I HDMI I 14" HD+ I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Most viszont elírták a címem, s ott tartunk, hogy Bács-Kiskun megye helyett B-t ír ki a rendszerük.