Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Dare2Live

félisten

válasz 7Heads Drago #18 üzenetére

Szerintem eljött vmikor 2019-2021 közt telóknál is az ami desktopoknál ~10éve azaz, hogy már nincs értelme cserélgetni.
    Az eladások szerintem konkrétan ezért esnek. Az átlag 99% nem látja miben jobb az 15 pro max mint a 11 pro max. Nem érdekli, hogy külső tárolóval is lehet videozni logba, nem lehet észrevenni, hogy gyorsabb, nem lett jobb az aksi...

pl feleségemnek egy előrendeléses ~2éves Pixel 6ja van Mivel tud többet a Pixel 8? Feleségemnek ugyanaz a sebesség, uaz a SOT, uaz a kamera. Ez utobbinál ha jól tudom még a fő kamera hw is uaz.
    A sec support 5+év. Éjjel tölti, adaptivval 5wattal aksi 2év után 98%os. Tokban van, foliázva. Ahogy kinéz a limit a használatra a Pixel 8 egy előny az hogy 5+év helyett 7+év az sw support.
    És ha végigmegy az EU aksicsere vonala az még dobni fog a meddig használható egy mobil vonalon.

Vmi nagy dobás kéne. A foldable ára, hupli, rosszabb kamera/aksi miatt eddig nem hozott áttörést. Kamera vonalon csöpögetés van. sebesség/aksi vonalon hiába van előrelépés ami van is "elég jó".

Ettől még megvan az a szubkultúra aki évente cserél nem érdekli , hogy nincs érdemi előrelépés vagy videozik logba külső tárolóba, nem érdekli bukik rajta évente 200-300at mert rengeteg a pénz, nincs gyerek, nem érdekli a külföldi nyaralás, ez az élete... de ez "0.1%" szubkultúra.

Új hozzászólás Aktív témák