- One mobilszolgáltatások
- Beszáll a Vivo a Pro Max csatába
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Google Pixel topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
fuwiradis
aktív tag
SPOILER
Én meg már nem emlékszek, hogy az első részben volt-e Booker név említve. A lényeg, hogy az első rész főhősével a játék legelején egy ilyen toronyba belépve tudsz majd alámerülni egy batiszférával. Ez nem spoiler az első részrve nézve, mert a játék kb. első 5 percében megtörténik.

Azonban szerintem, ha igaz lenne a fentebbi elképzelésem (amivel ahogy felvázoltam elég komoly ellentmondásokba ütköztem), akkor abban a világban, ahol Rapture az adott város, Booker már nem is lehet jelen, mert mire Rapture felépül mindig átmegy egy másik világba, ahol Columbia létezik. Aztán, mint tudjuk mindig el is bukik, többnyire meghal. Utána persze miután Comstockot eltöröljük mindenhonnan, utána Booker már megélheti a saját dimenziójában akár Rapture-t is, csak nem tudom, hogy az a változtatás, amit Comstock eltörlése okoz (azaz hogy soha többé nem jön át hozzá, hogy elvigye Annat), milyen kihatásokkal jár ezen világokra.

Ami az ellentmondás feloldására vonatkozik: talán éppen ez a kölcsönhatás okozza (a megkereszteletlen Booker mindig átmegy Columbiaba, Comstock mindig átmegy abba a világba, ahol feltételezésem szerint Rapture majd felépül), hogy a Rapture-t és Columbia-t tartalmazó dimenziók között nagyon szoros a kapcsolat. Ezért a Rapture-dimenziókat szimbolizálni kívánó torony és a Columbia-dimenziókat szimbolizálni kívánó tornyok valójában egymás között is átjárót adhatnak?
Ez már eléggé belemagyarázás, nagyon zavaró, de most nem tudok jobbat kitalálni.

SPOILER vége
Új hozzászólás Aktív témák

- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4458
- Utolsó! MacBook Pro 13" M1 16GB RAM/ 1TB SSD 27%-os ÁFÁS - Garancia - 0428AB
- ÚJ HP All in One 24-cr1234na PC - 24"FHD IPS - Ultra 5 125U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4680
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest