- Mindenki Z Fold7-et akar
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
domm
csendes tag
Hello
Ez nagyon sürgős ügy!
A minap nagy szerencsétlenség történt velem.
Van (inkább volt) egy Asus P2L-B Rev 1.02 alaplapom. Nem ismervén fel a 40 gigabájtos winyómat, gondoltam updatelem.
ami alapból rajta volt, az az 1005-ös verzió. Ezt frissítettem fel 1010-es beta verzióra, hátha megnövekszik a merevlemez felismerés mérete. Aflash sikeresen frissítette. Legalábbis ezt írta ki.
Elég különös. Bekapcsolom a gépet, kiírja a processzort, és lefuttatja a memóriatesztet. De mikor a Plug and Play eszközökre térne, leáll, és sehogy sem tudok még a bios setupba sem bemenni. Megpróbáltam resetelni, kisütni a jumperrel, de akkor is ugyan ez.
Viszont nem veszi jó néven, ha kiszedem a memóriát, vagy a videókártyát, mint a biosok általában
Ha van valakinek hasonló alaplapja, szeretném a segítségét kérni, ugyanis az IC nem ment még tönkre, HOT-SWAP-pal még vissza lehet rá hozni az 1005-ös verziót. Vagyha valaki megunta volna, szívesen megvásárolnám.
Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, CW90
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia
- Prémium gépház most fantasztikus áron!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest