Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Comanche
tag
Hát... bocsi, megpróbáltam utánanézni, de... D915PCY L-est nem találtam, csak D915PCY-ost, de BIOS-leírás sehol!
Én nagyon béna vagyok ilyen téren, de az enyémhez mindent meg lehet találni... Az alaplapi cd-n nicsen valami leírás, emiben vannak képek? Csak mert intelt még soha nem lttam... de majd csak segít valaki.... nekem is... -
Comanche
tag
Üdv!
nem volt előzménye ennek a topiknak, vagy csak nálam nem látszik!? Bele akartam olvasni,hátha...
Van egy MSI VIA KT880 Delta alaplapom, megtaláltam benne a Digicell es- live updat-et, az lenne a kérdés, hogy az elég biztosnságosan megcsinálja a BIOS frissítést?
Vagy a kislemezes még mindíg jobb? És amit az MSI oldalán BIOS -frissítésként találok, az is jó kislemezhez, flashel vagy tökmindegy, mert a digicell is onnan frissít?
(Kislemezest már csináltam kétszer, az ''elvileg''megy! feltéve ha mindegyiket ugyanúgy kell csinálni, de ilyet még nem láttam!)
Biztos részletes tájékoztatást adnak a leírások, csak nem tudom elolvasni!
[Szerkesztve] -
Comanche
tag
Sziasztok!
Lenne egy csomó kérdésem, a BIOS-ról!
Nem nagyon találok olyan leírást, ami magyar és hasonlít az enyémhez, találtam egy - kettőt, de nem minden, vagy nem úgy van benne mint az enyémben! Így nekem olyan,mint ha nem is lenne!
Elsősorban, az lenne a jó, ha tudna ilyet valaki, akkor szerintem megkímélhetnélektiteket rengeteg gyagyás kérdéstől! 
-
Comanche
tag
Azért ha elsőre nem is, másodszorra csak sikerült a BIOS-frisítés, mostmár minden tiszta!
Köszi a segítséget!!

-
Comanche
tag
Sziasztok!
Találtam valami frissítést a BIOS-hoz,csak nem tudom melyik a jó!
[link]
Az enyém a gép szerint a 2003/08/28, akkor az való hozzá eredetileg, vagy ez egy ehez való frissítés?
Új hozzászólás Aktív témák
- G.SKILL Trident Z RGB 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz CL30 - XMP - 99 hó garancia
- Corsair VENGEANCE 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Patriot Viper Venom 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Patriot Viper Venom 32GB (2x16GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP - 120 hó garancia
- Crucial Pro 64GB (2x32GB) DDR5 6400MHz CL40 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (utolsó DARAB!)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3884, 100% Akkumulátor
- Eladó Honor 400 5G 8/256GB / 12 hó jótállás / AJÁNDÉK KEMÉNY TOK / CSAK KIPRÓBÁLVA VOLT
- 146 - 147 - 166 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Én nagyon béna vagyok ilyen téren, de az enyémhez mindent meg lehet találni... Az alaplapi cd-n nicsen valami leírás, emiben vannak képek? Csak mert intelt még soha nem lttam... de majd csak segít valaki.... nekem is...
tökéletesnek tűnik, neki is esem!

ez van az everestben,meg az alaplap papírján amit odaírtam,meg az alsó sorban!