- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Táncolni még nem tud, de stabilan áll az Android 17 a lábán
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
CheeseE
tag
válasz
Comanche
üzenetére
Udv!
Nekem is szeinte MSI lapom van...Eddig mindig a windoozos frissitest vegeztem(kb. 10X), mindig sikerult kiveve az utolsot
Nem tudom mi tortenhetett, egyszeruen nem akarta belerakni az uj BIOSt, vagyis berakta csak verify errort dobott mikor visszaolvasta...Akarhanyszor probaltam mindig ugyanaz volt
...Szoval volt egy felig halott gepem, miutan kikapcsoltam mar teljesen az volt 
Szoval ha nem muszaj nem ajanlom egyiket se, ha muszaj akkor csak kislemezes megoldas, windoozba sose lehet tudni..
Ami az MSI oldalan van, azok jo BIOSsok, nekem meg a dosos frissito progit is tartalmazza..
.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Borderlands 4
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED monitor topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A Föld teraformálásával építene galaktikus birodalmat Elon Musk
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Philips Envia 6000 34 WQHD 0,3ms OLED monitor garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 9700 / RTX 3070 / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i7-12850HX 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- Bomba ár! HP ZBook 15u G3 - i7-6G I 8GB I 256SSD I Radeon R7 I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nem tudom mi tortenhetett, egyszeruen nem akarta belerakni az uj BIOSt, vagyis berakta csak verify errort dobott mikor visszaolvasta...Akarhanyszor probaltam mindig ugyanaz volt
...Szoval volt egy felig halott gepem, miutan kikapcsoltam mar teljesen az volt 
.