Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- CES 2026: Aláírjuk a Motorola Signature mutatós külsejét
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- CES 2026: a Lenovónál már akasztják a jövőt
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
CheeseE
tag
válasz
Comanche
üzenetére
Udv!
Nekem is szeinte MSI lapom van...Eddig mindig a windoozos frissitest vegeztem(kb. 10X), mindig sikerult kiveve az utolsot
Nem tudom mi tortenhetett, egyszeruen nem akarta belerakni az uj BIOSt, vagyis berakta csak verify errort dobott mikor visszaolvasta...Akarhanyszor probaltam mindig ugyanaz volt
...Szoval volt egy felig halott gepem, miutan kikapcsoltam mar teljesen az volt 
Szoval ha nem muszaj nem ajanlom egyiket se, ha muszaj akkor csak kislemezes megoldas, windoozba sose lehet tudni..
Ami az MSI oldalan van, azok jo BIOSsok, nekem meg a dosos frissito progit is tartalmazza..
.
Új hozzászólás Aktív témák
- Corsair VENGEANCE 32GB (2x16GB) DDR5 4800MHz CL40 - 99 hó garancia
- Kingston HyperX Fury Beast 2x8GB 3200MHz DDR4 kit / Beszámítás OK!
- ASRock J3355M alaplap + 8GB RAM
- Kingston FURY 32GB KIT (2x16GB) DDR5 6000MT/s CL36 Beast RGB - 1 év gari
- Corsair Vengance 64GB KIT (2x32GB) DDR5 6000MHz CL30 - 1 év gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4182, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z390 i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Bitfenix Neos acél DeepCool 450W
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Nem tudom mi tortenhetett, egyszeruen nem akarta belerakni az uj BIOSt, vagyis berakta csak verify errort dobott mikor visszaolvasta...Akarhanyszor probaltam mindig ugyanaz volt
...Szoval volt egy felig halott gepem, miutan kikapcsoltam mar teljesen az volt 
.