Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
MatchJoe
csendes tag
Na, a mai napon bevittem a bios-omat a Mikromania-ba. Szerdára csinálják meg
Utánna remélem minden rendben lesz. Ha mégse, nem tud valaki olyan szervízt, ahol bemérik, h pontosan hol van gond az alaplappal? -
MatchJoe
csendes tag
És azt nem tudja valaki, hogy a Mikronikában esetleg a rossz bios-t cserélik-e? Gondolom ott kiderül, hogy rossz-e vagy sem

-
MatchJoe
csendes tag
Ha bios chip-et kell vennem, akkor az mennyibe fog kerülni? Nem tudja valaki? És hol tudok venni?
-
MatchJoe
csendes tag
Hi! Nekem egy olyan kérdésem lenne hozzátok, hogy az lehet-e bios probléma, ha a gép nem kapcsol be, ha a saját atholon 64-emet rakom be, de egy sempron-nal megy. Az én procim tökéletesen megy másik gépbe. Ha be is kapcsol, akkor se lehet rá bios-t írni, mert azt írja, hogy szedjem le az írás-védelmet. De olyan elvileg nincs rajt. Az alaplap egy k8n neo platinum (s754). Hívtam már a biosírás-os emberkét, de nem vette fel, a 11. kerben lévő bolt meg 4-kor bezárt... Valaki tud valami okosat?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600 XT 6GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Utánna remélem minden rendben lesz. Ha mégse, nem tud valaki olyan szervízt, ahol bemérik, h pontosan hol van gond az alaplappal?