Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin Forerunner 165 - alapozó edzés
- Ismét az alsó polcot bővíti a Tecno
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DRolii
újonc
Sziasztok!
Segítségetekre lenne szükségem, 2024 év végén összevadásztam magamnak egy számítógépet. Vegyesen, használt illetve új cuccokkal. (alaplap-memória-processzor [ezt így egyben vásároltam] - videókártya használt, többi szükséges hardver új)
Minden kiválóan működött úgy körülbelül háromnegyed évig, viszont onnantól a sz.gép indításkor, bootolás közben 4 rövidet csippan. De ezután minden tökéletesen működik, nincs fagyás, kékhalál, stb... probléma (terhelés alatt sem).
A hiba egyébként talán egy áramszünet után jelentkezett, de már nem emlékszem rá pontosan.1)Először arra gondoltam hogy az alaplap elem lemerült. Cseréltem, de nem oldotta meg.
2)Próbáltam a ramokat kiszedni majd felcserélni, egyenként kipróbálni stb, ezzel sem jártam sikerrel.
3)Futtattam memóriatesztet TechPowerUp MemTest nevű programmal, ez sem jelzett hibát.Kifogytam az ötletekből, ezért a nálam okosabbak segítségét szeretném kérni, mert borzasztóan zavar, hogy minden jó, de mégse jó, mert csipákol
A vas:
MSI B450 Tomahawk Max II alaplap
Ryzen 9 3900X processzor (12 mag, 24 szál, brutális teljesítmény!)
32GB (2x16) DDR4 Corsair Vengeance 3600MHz RAMKöszönettel:
Roland
Új hozzászólás Aktív témák
- Energiaital topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen NAS-t vegyek?
- Spórolós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kontaktlencse
- Háztartási gépek
- Az idei év nagy kérdése: bele lehet férni 8 GB VRAM-ba?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- Skull&Co. kemény tok Asus ROG Ally és Ally X gépekhez
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest