Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Óra vagy karperec? Egészségügyi mindenes!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DRolii
csendes tag
Sziasztok!
Segítségetekre lenne szükségem, 2024 év végén összevadásztam magamnak egy számítógépet. Vegyesen, használt illetve új cuccokkal. (alaplap-memória-processzor [ezt így egyben vásároltam] - videókártya használt, többi szükséges hardver új)
Minden kiválóan működött úgy körülbelül háromnegyed évig, viszont onnantól a sz.gép indításkor, bootolás közben 4 rövidet csippan. De ezután minden tökéletesen működik, nincs fagyás, kékhalál, stb... probléma (terhelés alatt sem).
A hiba egyébként talán egy áramszünet után jelentkezett, de már nem emlékszem rá pontosan.1)Először arra gondoltam hogy az alaplap elem lemerült. Cseréltem, de nem oldotta meg.
2)Próbáltam a ramokat kiszedni majd felcserélni, egyenként kipróbálni stb, ezzel sem jártam sikerrel.
3)Futtattam memóriatesztet TechPowerUp MemTest nevű programmal, ez sem jelzett hibát.Kifogytam az ötletekből, ezért a nálam okosabbak segítségét szeretném kérni, mert borzasztóan zavar, hogy minden jó, de mégse jó, mert csipákol
A vas:
MSI B450 Tomahawk Max II alaplap
Ryzen 9 3900X processzor (12 mag, 24 szál, brutális teljesítmény!)
32GB (2x16) DDR4 Corsair Vengeance 3600MHz RAMKöszönettel:
Roland
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo X1 Yoga G4 i5-8265 számlával, garanciával
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Akció! Csere-Beszámítás! Asus ROG G614J! I7 13650HX / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- iPhone 13 mini 128GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
- 228 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest