- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Ennyit dobott egy telefon gyártási költségén a memóriakrízis a Xiaomi szerint
- Így lehet kiszúrni, ha kamu AirPods fülest akarnak eladni neked
- iPhone topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
Új hozzászólás Aktív témák
-
cosmo
aktív tag
Sziasztok!
Adott egy Asrock X470 Fatality alaplap.
3.5-ös BIOS volt rajta, én pedig úgy gondoltam hogy a legújabb bétát majd szépen felrakom rá. Végig is ment a folyamat UEFI-ben, kiírta hogy siker, majd jött az újraindítás. Na innen meghalt az egész, soha nem indult újra, hiába vártam. Fekete képernyő, ventik maxon pörögnek, majd néha újraindul. Se kép se hang, csak az rgb ledek és a ventik működnek. Utánaolvastam, hát úgy látszik az asrock olyan biosokat tölt fel amik amúgy nem működnek

Szóval, gondoltam akkor cserélek procit (R3 3600 volt benne alapból, beleraktam egy r5 5600x-et) és semmi sem változott.
A következő a kérdésem, van -e itt valaki aki újra tudná flashelni a bios chipet egy régebbi stabil verzióra?Ezen ugyebár nincs bios flashback szóval csak a DIY megoldás maradt. Privátban nagyon várom a jelentkezőket
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BMW topik
- Bittorrent topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Google Pixel topik
- Még több képet generál és shadert is előfordít az új NVIDIA App
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- 27% számlával! MSI Prestige 14Evo! 13700H / 16GB DDR5 / 1TB NVMe SSD Notebook!
- Asus STRIX Gaming PC! 7800X3D / RoG RTX 5070 TI / 32GB 7600MHz / SSD 1TB / 850w Gold! BeszámítOK!
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- 241 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- Asus TUF A15 Gaming Laptop! Ryzen 7435HS / 16GB DDR5 / 512GB NVMe / RTX 4060 8GB! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest