Hirdetés
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
ClioRS
őstag
Van egy mini pc-m ami hibátlanul működött, aztán pihent egy ideig a szekrényben, most elővettem és fura dolgot csinál. Bejön a BIOS töltőkép, majd kiírja, hogy nem tud miről bootolni. Ha belépek a BIOS-ba Legacyra van állítva, ha átállítom UEFI-re akkor a Windows elindul, de előtte a BIOS-nál szürke vagy fekete a képernyő, a TV pedig azt írja ki nem támogatott videó formátum. Amíg áramra van kötve addig minden oké, ha kikapcsolom utána bekapcsol normálisan. Viszont ha kihúzom az áramból utána visszaáll Legacyra és úgy ugye nem indul el a Windows. Minden más beállítást amúgy megjegyez. Próbáltam 10 percig lecsatlakoztatni az elemet, resetet, update-et, kábeleket ki-be, semmi sem segít. Állítani nem állítottam semmit korábban. Mi a problémája és mi a megoldás?
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Háztartási gépek
- OLED monitor topic
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Távcső topik
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- Automata kávégépek
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Nem átlagos PC-s kézikonzolban gondolkodik a Gigabyte
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 2025 M4 16GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Intel Ultra 5 245K / RTX 3080 10GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP ProDesk 600 G5 i3-9100 8GB 256GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest