Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
ClioRS
őstag
Van egy mini pc-m ami hibátlanul működött, aztán pihent egy ideig a szekrényben, most elővettem és fura dolgot csinál. Bejön a BIOS töltőkép, majd kiírja, hogy nem tud miről bootolni. Ha belépek a BIOS-ba Legacyra van állítva, ha átállítom UEFI-re akkor a Windows elindul, de előtte a BIOS-nál szürke vagy fekete a képernyő, a TV pedig azt írja ki nem támogatott videó formátum. Amíg áramra van kötve addig minden oké, ha kikapcsolom utána bekapcsol normálisan. Viszont ha kihúzom az áramból utána visszaáll Legacyra és úgy ugye nem indul el a Windows. Minden más beállítást amúgy megjegyez. Próbáltam 10 percig lecsatlakoztatni az elemet, resetet, update-et, kábeleket ki-be, semmi sem segít. Állítani nem állítottam semmit korábban. Mi a problémája és mi a megoldás?
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Samsung S27D850T 27 75Hz PLS QHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3993, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest