- MIUI / HyperOS topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Livius
őstag
Nem ajánlanám először BIOS frissítést egyedűl. Érdemes lenne egy olyan valakivel eggyüt csinálni (ha meg akarod tanulni) aki már csinált egy párszor ilyet.
Nekem elsőre egyedül majdnem el is ment az Alaplapom. Két hétig olvastam a szakirodalmat mire rájöttem hogy tudom beégetni a rossz BIOS helyett a jó BIOS-t. Most már legalább tudom.
A BIOS frissítés ami persze zip fájlba van az mindig DOS alatt kell lefuttatni.
Ha az alaplapnak van valami Live Update programja akkor, lehet hogy letud tölteni egy olyan BIOS verziót ami WINDWOS alatt felrakható. Bár nálam az MSI Live Update nem az én MSI lapom BIOS-át szedte le ezér is volt a nagy gubanj és szenvedés. De már megvan oldva.
Ha Windows alatt lehetőség van BIOS frissítésre, fontos hogy ne fusson semmi a háttérbe, és egy egézséges Windowsunk legyen.
Ha DOS alatt rakod fel a BIOS-t akkor szükség van egy Floppyra amiről be tudsz Bootolni DOS-ba, és egy exe fájlra ami a BIOS zip fájljában van. Az exe fájlt elindítod és ott leírja (angolúl persze) hogy kell beírni a BIOS Rom fájlt, és a parancsokat amikkel pl: beégetni vagy megtudni lehet milyen a jelenlegi BIOS verzió.
Új hozzászólás Aktív témák
- Éjszakai műszak
- MIUI / HyperOS topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Két hónap után leáll a PUBG: Blindspot korai hozzáférése
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Battlefield 6
- Kingdom Come: Deliverance 2 fordító: "Kirúgtak, és AI-val pótolnak”
- RAM topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- További aktív témák...
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- HIBÁTLAN iPhone 12 64GB White-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4604, 100% AKKSI
- Infinix Hot 12 Pro / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- AKCIÓ! AsRock H510M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman T4 Plus ADATA 600W
- Lenovo LEGION PRO 7 i9-14900HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 12GB 175W 16" QHD+ 3év Prémium GAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest