- Huawei Watch GT Runner 2 – óra a futóra?
- Ez most a legjobb robotporszívó. Kérdőjel? De nem olcsó. Pont.
- Áprilisban érkezhet a OnePlus Ace 6 Ultra, közben új tabletek is készülnek
- Oppo Pad Mini néven készülhet a gyártó új, kompakt, prémium táblagépe
- Új Xiaomi Mijia etető érkezik 5 MP-es kamerával és éjjellátással
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Android szakmai topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Íme az új Android Auto!
- Milyen GPS-t vegyek?
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZTE_luky
senior tag
Sziasztok Asus G56JR laptopom azt csinálta hogy amikor bekapcsolom, semmit nem jelez ki, a kis led indikátor világít hogy be van kapcsolva a gép, de csak a kis izzókörténél világít sehol máshol. A gép ventilátora megy, de semmit nem csinál. nem lehet sehova belépni, biosba se, sehova. a gépet még kikapcsolni se lehet csak ha hosszan nyomom a power gombot. Kérlek segítsetek, sürgős lenne használnom a gépet mindent próbáltam. (SSD-re akartam telepíteni op rendszert azóta csinálja ezt de nem telepítettem. Kivettem a HDD-t is és az SSD-t is, de semmi, ugyan ez a hiba. Mi lehet ez? Utána olvastam, de nagyon remélem hogy nem az alaplappal van valami mert fél éves még csak a gép és eddig semmi baja nem volt..
Próbálkoztam mindennel kivenni az akksit, nyomni hosszasan a power utána vissza, ugyan ez. mindent visszaraktam eredeti helyére tehát a hdd-t és a meghajtót, úgy se.Arra gyanakodok véletlen bekacsoltam a biosba az uefi modot vagy mit, amit már mondtak nekem, az járhat ilyen következményekkel, ha igen hogy csinálhatom vissza, hogy állíthatom vissza? Mert jelenleg annyit csinál a lapos hogy bekapcsolom felvillannak a ledek, a billentyű világítás, aztán a bill. világítás kikapcsol, csak az izzókörte led világít, a többi nem, meg megy a venti és ennyi.
szerintem biztos valamit a biosba szúrtam el!
PLS vki help!
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Fűnyíró topik
- LEGO klub
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Építő/felújító topik
- Android szakmai topik
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- BMW topik
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Corsair Vengeance RGB 64GB (2x32) DDR5 6000Mhz for AMD // Számla // Garancia//
- -BONTATLAN- Corsair VENGEANCE LPX 32GB (2x16GB) DDR4 3600MHz (Beszámítás)
- AKCIÓ! 64GB Kingston Fury Beast RGB 6000Mhz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Kingston FURY Beast WHITE RGB 64GB (2x32GB) KIT DDR5 CL36 XMP/EXPO - bontatlan,120 hó gari
- Kingston FURY Beast RGB 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz CL16
- Dobozos Új HP OmniBook 5 Flip 2-in-1 érintőkijelzős laptop i5-1334U 16gb ram 512ssd Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- 27% - ASUS Vivobook OLED Notebook! Ryzen 5 7535HS / 16GB 6400MHz / 500GB NVMe
- Ddr5 Laptop Ram 32 gb 2x16gb 5600Mt/s
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest