Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Google Pixel topik
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
dchard
veterán
válasz
kraftxld
üzenetére
Hali!
Köszönöm a segítséget, és ne haragudj ha zavartalak.
A probléma megoldódott, és az Uniflash segített, de egészen másképp, mint ahogy gondolod
Elindítom a progit, és kiírja a chipsetet, és akkor jöttem rá, hogy ami a lapomon van: ''6BX/VIA/ZX86'' az három alaplap tíust jelöl. Nekem meg milyen BIOS-okat sikerült letöltenem? Naná hogy töltöttem a 6BX-hez a ZX86-hoz, és persze hogy nem ment, mivel nekem a VIA-s lapom van, és nem Inteles. Vazz. Majd ki süti az igénytelen északi híd hűtőn a Via 133 a szememet, én meg Iteles laphoz való bios-t töltögettem...
Tanulság: Ha nem akar felmenni a jónak vélt BIOS a laphoz tartozó flasherrel, akkor nézd meg százszor, hogy jó bios-t töltöttél-e le.
Egyébként jó progi az uniflash, a jó biosszal az írást már azzal próbáltam.
PS: egyébként a jó bios-t már az awdflash is simán írta
Dchard
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Elindítom a progit, és kiírja a chipsetet, és akkor jöttem rá, hogy ami a lapomon van: ''6BX/VIA/ZX86'' az három alaplap tíust jelöl. Nekem meg milyen BIOS-okat sikerült letöltenem? Naná hogy töltöttem a 6BX-hez a ZX86-hoz, és persze hogy nem ment, mivel nekem a VIA-s lapom van, és nem Inteles. Vazz. Majd ki süti az igénytelen északi híd hűtőn a Via 133 a szememet, én meg Iteles laphoz való bios-t töltögettem...