Hirdetés
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- Netfone
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- VoLTE/VoWiFi
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Livius
őstag
Van egy MSI Neo2-FR Alaplapom és az alaplap Update programja talált BIOS frissítés elméletileg az én alaplapomhoz, de miután Windows alatt frissítette a BIOS-t, újraindítás után kiderült hogy, nem teljesen mindenben Kompatibilis a BIOS a lapommal így, az USB, LAN, Raid és a Floppy nem működik, és újraindítás vagy kikpacsolás után ha beindítom a gépet a monitoron nem jelenik meg semmi, csak a CD-meghajtók bevillanak ahogy szoktak. Az elem kivétele és vissza helyezése az alaplapon annyit segít hogy be tudok Bootolni Vinyóról és CD-ről de a BIOS beállításokat nem tudom változtatni mert újra indításnál nem jön be semmi (csak ha az elemet kiveszem és vissza rakom akkor indul be újra a gép, de a beállítások nem maradnak meg). Az előző működő BIOS -ról meg van egy Floppyn a mentés amit a BIOS frissítés közben készített, és már meg találtam az alaplapomhoz való legfrissebb BIOS-t is de nem tudom hogy rakjam fel. Annyit olvastam hogy az AMI BIOS esetében a gép bekapcsolása után nyomni kell a Ctrl+Home ot és a floppyról betölti a régebbi BIOS-t de ez nem működik. A Windowsba betudok lépni mert bootolni tud Vinyóról és CD-ről de nem tud Floppyról. A Floppyn lévő BIOS-t át másoltam CD re. A Windows 98 Bootlemezével eltudom indítani a DOS parancssort CD-ROM támogatással de, nem tudom hogy mit írjak be. A CD-én és a Floppyn van egy AMIBOOT.ROM és egy AMIFLH.exe fájl és még Autoexec.bat meg egy pár .sys fájl. Az AMIFLH.exe elindításával bejönnek valami command-k amiket bekell írni de nem tudom hogy (írvalamit hogy /<COMMAND1>). Reménytelen a helyzet hogy vissza jöjjön a BIOS ami meg van lemezen? vagy venni kell egy új alaplapot. Mellékesen a windows tökéletesn működik csak az USB-t Raidot- meg a LAN-t nem látja és nem tudja használni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Blu-ray lejátszók
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Samsung kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590
- Samsung Galaxy A34 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Corsair Vengeance RGB DDR5 6000Mhz 2x16GB (32GB) DDR5 Memória
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest