- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Yettel topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
karaly93
csendes tag
Köszöntem.
De úgy jártam hogy jelen pillanatban hogy a 3.90 bios van fenn és nem tudom a windowst bebootoltatni.Mármint a régit mert nem huztam új windows évek óta ez van ha nem lenne muszály nem raknék újat.Hibajelenség a következő: post lemegy majd bejön az asrock logo elkezdi tölteni a windows és ott csak körbe körbe mennek a pöttyök nem történik semmi.Egér és a bill vissza jelző ledje ki be kapcsolgat kb 5 mp-ként.Ha jol gondolom ez egy boot loop lesz. Ha nem és találkozott valaki ezzel a jelenséggel és tudna segíteni a nélkül hogy újra kéne húznom a windowst megköszönném.Ui:másik vinyóra simán felment az új windows és a kötelező javitási tippeket (cpu vcore állítás stb..)megvoltak.
-
karaly93
csendes tag
Sziasztok.
Egy asrock b450 gaming k4 fatal1ty-n szeretnék biost frissiteni.Jelenleg egy r5 2600 van benne és egy r5 3600 menne most bele.Valaki meg tudná mondani hogy melyik a legfrisebb bios hozzá? A p3.20 tervezem hozzá fel tenni de ha lenne újabb akkor azt megköszönném ha tudnátok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kuponkunyeráló
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- VR topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest