- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Magisk
- Mobil flották
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
mtade
aktív tag
Próbáltam a dolgot, de így is folyamatosan fagyogat....
Azthiszem, keresek egy másik lapot, ezt meg megveheti az, akit ez a kis malőr nem érdekli....
Köszi a helpet.
-
mtade
aktív tag
Nem...
+próbálom ezt is...
Arra gondolsz, hogy a Bios-ban kérjek egy Load Optimal settings-szet?
Thx. -
mtade
aktív tag
válasz
tupacamaru #911 üzenetére
Most nagyon szőrösnek gondolsz, ha azt mondom, hogy iszonyat zavar? Lehet ebből lapcsere lesz, csak sajnálnám a frissen vásárolt vasat szétszedni...
-
mtade
aktív tag
Közben nézelődtem még, és találtam egy fórumot, ahol szintén hőmérőznek, szintén RS482-es motyóval, csak ECS gyártmánnyal...
fórum -
mtade
aktív tag
Segítségét szeretném kérni a szakavatottaknak...
Nemrég vásároltam az "új" vasamat, az alaplap (mint utólag kiderült) PCPartner RS482MK9-A64S, van rajt egy Athlon 64 3200+ proci.
A gondom az (nem röhögni ki a kezdőket), hogy sem az Everest, sem a SpeedFan nem bírja normálisan kiírni a hőmérsékleteket.
Gondoltam, egy friss bios segíthet.
Találtam egy 3 hónappal frissebb biost a PcPartner honlapján, ezt sikerült felrakni. Utána folyamatosan fagyott a gép.
Visszaszúrtam a régit, most megint stabil.Kérdésem az lenne, hogy hol keresgethetek még ilyesmit, esetleg melyik másik gyártó biosa működhet ezzel a lappal.
Köszönöm a segítséget...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Hálózatokról alaposan
- Reklámblokkolók topikja
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Milyen autót vegyek?
- Kerékpársportok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: EA GAMES – élő emberrel a supportban 2025 ben
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest