- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
BigStake
csendes tag
Sziasztok
Kérdezni szeretném hogy frissítettem bios-t asrock b450 gaming k4 alaplapon a legfrissebbre és az útmutató szerint így kellett volna kinéznie. Nekem a rom layout sorban rákérdezett y/n - val hogy biztos cseréljem ez mit jelenthet mindent úgy csináltam ahogy leírta. Igaz a 2 bios frissítés között volt egy vga csere is úgy emlékszem lehet ahhoz köze ? Felment rendesen az új bios csak kíváncsi vagyok mi lehetett ez. -
Toomy
senior tag
Az van hogy a lap sérült bios-a miatt vannak a free-dos-os hibaüzenetek is. Most kipróbáltam egy másik gépnél és két laptopnál a készített pendrive-ot, ott hibaüzenet nélkül bejön a free-dos és az afudos sem fagy le. Akkor nincs más megoldás, bios chip kiszed és viszem bios írásra.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HP ProBook 430 G4 Pentium 4415U (bios jelszavas)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest