Hirdetés
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Csak egy ország kap Exynos 2600-as Galaxy S26 telefonokat?
Új hozzászólás Aktív témák
-
helixP
nagyúr
-
helixP
nagyúr
válasz
Doky586
üzenetére
Szia, nagyon köszi a gyors választ.
Ezen már túl vagyok, sajnos. Innen leszedtem a 4.20-at (állítólag a z egyből .30-ra frissítés az 1.10-ről problémás lehet), kicsomagol, FAT32-es pendrivera rámásol, de sajna a BIOS-ban nem látta az instant flsah-nél, hogy lenne file a pendrive-on.
Ez volt az első amit megpróbáltam. -
-
cibus
senior tag
válasz
Doky586
üzenetére
Nem hinném, hogy erre élne a gari :/ biztos ilyen alól kibújnak.
Azon gondolkozom, hogy van ezen külön flash BIOS-os usb hátul, meg flash BIOS gomb, hogy tudom flashelni akár CPU ram nélkül is.
Az nem lehet, ha beüt a krach és elszáll az áram, akkor utána ezzel a flash BIOS gombbal utána újra tudom és nem lesz belőle tégla? -
AthlonXP
őstag
válasz
Doky586
üzenetére
Ki van kapcsolva a csm.
Elem kivétel egyelőre halasztva, mert ahhoz ki kell vennem a vga-t a gépből, pont alatta van az elem. Majd hétvégén, akkor több időm lesz.
Biosban bármit állítok, bekapcsolás után, mindig az EZflash menüt adja be. ESC-vel kilépek, átlép a normál bios ablakra, újabb ESC, majd indítja a windowst...
Elég idegesítő. -
abdulka1
őstag
válasz
Doky586
üzenetére
Sajnos semmiféle leírás nem volt mellette.
Ne kérdezd, hogy miért, de ha van rá lehetőség, akkor szeretem életben tartani a régi masinákat. Ezzel az a gond, hogy az eredeti (halott)Celeron 900-ra tervezett hűtése erősen köhög a T9600-al, és ezért menne bele egy szolidabb P8700, csak sajna jelenleg annyit produkál vele, hogy bekapcsol, de a monitor fekete marad, és az állapot jelző ledek alapján, nem indul a boot folyamat. -
DjSaffy
tag
válasz
Doky586
üzenetére
Nem hiszem hogy el volt piszkálva. 100% os frissítés után az automatikus újraindítás után már se kép se hang. Debug led nem világít bekapcsolásra nem reagál. CMOS reset nem segít ennél a Z490-nél nincs backup opció bios javításhoz csak a külső flash(esetleg bár ebben az esetben az sem segített: [Corrupted bios uploaded to official support page] .
-
törölt tag
válasz
Doky586
üzenetére
Hiába a beállításoknak, a proci órajele alacsonyabb lett kb 70-100Mhz-el, offsetvoltage -0.0725 re állítva mint az előzőn és semmi, ugyanúgy melegszik. Ezért szeretném a régit mert ott nem volt semmi probléma, és a gép teljesítménye is jobb volt. Üdv. (Ryzen 5800x proci van az alaplapban)
Új hozzászólás Aktív témák
- A popóalávaló: DXRacer Drifting gamer szék tesztje
- Suzuki topik
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ingyen és modern rendszerekre szánva tér vissza az Unreal Tournament 2004
- iPhone topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen videókártyát?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Corsair Vengeance RGB DDR5 6000Mhz 2x16GB (32GB) DDR5 Memória
- 9 Év Alza Garancia! G.Skill Ripjaws M5 Neo RGB White DDR5 6000Mhz 2X16GB (32GB) DDR5 Memória
- Viper Elite 5 RGB TUF Gaming 2x24GB DDR5 6000MHz CL36 - Új, Bontatlan, Gari 2034.09.23. -ig -
- Corsair VENGEANCE RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 - EXPO - 120 hó garancia
- G.SKILL Flare X5 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz CL30 - EXPO - 120 hó garancia
- Fachixy FC-100 fejhallgató mikrofonnal / 12 hó jótállás
- OnePlus 12 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3886
- ÚJ Parkside 10000 mAh powerbank 3 év garanciával.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
MTPW
regen jartam mar erre, kerlek nezd el a betero vandornak!!