- Yettel topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- iPhone topik
- Apple Watch
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Ilyen lesz a Fairphone 6
Új hozzászólás Aktív témák
-
Livius
őstag
Azt olvastam a neten hogy OEM gépekben vannak ilyen érdekes lapok. Ha bevállalod azt hogy esetlge egy P5LD2-VM bios után elszálna a lap, akkor próbáld meg valahogy eröltetve frissíteni egy olyan BIOS-al. Ha az Alt+F2 re bejön az EZ flash próbáld azzal frissíteni, lehet az nem kérdez vissza majd. Habár ha új CPU-t akarsz, akkor már mindegy lesz, mert így is úgy is kell egy új lap majd.
-
Livius
őstag
ASUS oldalán ilyet találtam. Ennek a neve sem teljesen az, de még driverek sincsenek hozzá fenn. Asus oldalon nem találni ehez a laphoz drivereket, pedig létezni kell a lapnak, mert a google képeket talált. Asus Update automatikusan nem tud keresni biost? A végső megoldás az lehet, ha az asussal felveszed a kapcsolatot valahogy.
Egy másik fórumon ezt találtam:
"The model of the BIOS image doesn't match the BIOS ROM currently present" - Nem található az ehhez a Bios-hoz passzoló image file.
Ha ezt az üzenetet az Asus update adta, akkor nincs az alaplapodhoz frissítés, illetve a legújabb van rajta.
Másik alaplap bios-át (és itt igenis számít a /S) nehogy megpróbáld rátölteni! A hivatalos frissítőprogi meg is tagadja ilyenkor a munkát, de ha valahogy mégis ráerőlteted akkor csak külső Eeprom íróval lehet feléleszteni az alaplapot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged