- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- iPhone topik
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
- 

maxlanders tag A programozás 3 félwképp lehetséges. 
 1. flasheled
 2. kiszeded , elküldöd olyannak, aki be tudja írni a biost tartalmazó fájlt, tehát magát a biost
 3. uniflashel egy máik gépben megcsinálod az első pontot, bár ez akkor használatos ha a saját masinád nem csinál a világon semmit. Bár ezt én még nem csináltam és nem állítom hogy jó megoldás, de egyesek szerint működik.
- 

Gitros aktív tag Figy... Pontosan hogyan csináltad a BIOS rezsőt? Azért kérdem, mert vettem a fáradtságot és !!!elolvastam a manualt!!!, hogyan is kéne csinálni.  Azt írja... 
 1) húzd ki a tápkanócot
 2) vedd ki az elemet (na ezt már nem értem minek)
 3) a CLRTC jumpersoron 1-2-ről jumpert rakd át 2-3-ra... 5mp után vissza 1-2-re
 4) elemet rakd vissza
 5) tápkábel visszarak... és újraindítÉn sosem szoktam kiszedni az elemet, de a manual ezt írja... sőt ilyet is írnak benne: 
 "Due to chipset limitation, AC power off is required prior using C.P.R. function"Tehát egy próbát megér, hogy ilyen szájbarágósan is végiglépkedd a dolgot. Uff Gitros voltam... UI: ugye nem a "Chassis Intrusion" jumpersorát rakocsgattad el véletlenül? Ott van a CLRTC mellett. 
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Rap, Hip-hop 90'
- Hobby rádiós topik
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- BestBuy topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- További aktív témák...
- MSI Pro H610M-E DDR4 alaplap
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z5 RGB 7800MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
- BESZÁMÍTÁS! 64GB(2x32GB) Kingston Fury Beast 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Eladó 2 x 8 GB Kingston Fury Beast RGB DDR5 6000MHz CL30 memória
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3286
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- 2db Apple Lightning - jack átalakító eladó egyben 1999 Ft
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 40000Ft + ÁFA, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest