- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Mobil flották
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
Új hozzászólás Aktív témák
-
szmayer1
senior tag
válasz
poffsoft #3161 üzenetére
Értem, csak azért kérdeztem, mert ezt írtad: "legalább nehezebb lesz végérvényesen kinyírni :-" Gondolom azért írtad mert lámának tartasz, ami elvileg igaz is, mert mikor még utoljára biost frissítettem akkor még floppy-ról kellet megoldani. De azért kérdezek, mert nem akarom kinyírni, inkább kérdezek most, mint miután már úgy kellene feltennem a kérdesem első mondatát, hogy " Nem indul az alaplapom". Ilyenkor meg azt a választ kapnám, hogy " miért nem kérdeztél bios visszaálítás előtt" és ne mond azt, hogy nincs igazam. Illetve könnyen is tanulok, tehát ha kapok pontos leírást, akkor kinézem magamból, hogy meg tudom oldani, ha meg ezek után se, akkor az már az én hibám.
Szerk. Egyébként a biztonsági gyári másolatot még valahogy elő lehet csalogatni?
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation Network (PSN) ajándékkártyák, feltöltőkártyák áron alul!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3598, 94% Akkumulátor
- LG 34GN850P-B - 34" Ívelt Nano IPS - 3440x1440 - 160Hz 1ms - G-Sync - FreeSync - HDR 400
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest