- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- Netfone
- MIUI / HyperOS topik
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Apple iPhone 17 - alap
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Kapható a Nothing Ear (3)
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
IstvánLászló
őstag
Szia. Livius
Most tudtam elolvasni amit irtál.Van egy problémám és kétségem,elolvastam a bioshóz mellékelt---How to flash the BIOS.DOC állómányt.
Következö a problémám,aszt irja hogy a CPU is AMD 939 type then look here nemértem mit csináljak.Az én alaplapom Msi k9n6sgm-v cpu socket am2 tokozás típusa 940 pin uopga cpukat támogat "AMI BIOSA VAN".
Download the BIOS that matches your motherboard AND version number (some motherboards are named like K8N Diamond; make sure you have the right version number). BIOS can be found according to the CPU type of your board like if your CPU is AMD 939 type then look here.
A fenti sorokat amiket irnak nem értem.
Megnéztem a butt floppyról inditva a gépet csak az Afud408.exe-t,egy csomo menü pontot irki a képernyöre.
Nem láttam még ijen újj flesselö programot"LEHET HOGY NEM JÓ AZ ALAPLAPOMHOZ".Hogyan tudnám csak az eredeti bióst le menteni.
Teljesen elakadtam elnézést hogy hosszadalmasra sikerült az irásom,nem szeretnék elrontani valamit.
Üdv.
István
Új hozzászólás Aktív témák
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- Netfone
- Hálózati / IP kamera
- Jogász topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- HDD probléma (nem adatmentés)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap eladó /Garanciás/
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-H GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest