- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A52 - royal cuvée
Új hozzászólás Aktív témák
-
Livius
őstag
válasz
tibizje
üzenetére
A sok GB-os pendrive max annyiból baj, hogy ha úgy gondolja a BIOS, akkor nem látja, és nem tudsz róluk BIOS-t frissíteni. De ha gond nélkül az M-Flash-ben kitudod választani, akkor onnantól kezdve az is jó lesz neki. Egyébkén a windows-os BIOS frisstésnél mindenképp biztonságosab a BIOS-ban elérhető M-Flash frissítés, én azt ajánlom.
-
ST05
őstag
válasz
tibizje
üzenetére
szerintem mennie kell azon is, csak legyen tiszta, rendesen formázott(FAT32) mielött rárakod a biost,
aztán majd a biosban látod, hogy leellenörzi a pendrive-on lévő verziót,
vagy tetszik neki fel engedi vagy nem, akkor szerzel egy kissebbet.
- de egyébként te használhatod az msi live update windows aluli bios frissités funkciót is,
én flasheltem igy bios alol msi lapot is, minden gond nélkül ,
'mire kell nagyon odafigyelni?' ne áramtalaníts közbe
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI A78-G41 PC Mate (MS-7793) AMD FM2+ alaplap
- Samsung 2x16GB DDR5 5600MHz SODIMM memória - teljesen ÚJ!
- Új, bontatlan Kingston FURY 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 Beast XMP/EXPO - 2 év bolti garival! -
- RAM Bazár!!! Corsair, Hyperx, minőségi fémházas DDR4-es RAM-ok kiárusítása 8-32 GB-ig akár KIT-ben i
- GIGABYTE B760 GAMING X AX WIFI - Garancia 2027.09.06.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- BESZÁMÍTÁS! 10TB WD Purple Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 512B SSD RTX 2060 Super 8GB Chieftec HC-10B-OP Zalman 850W
- ÚJ Quansheng UV-K6 adóvevő eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450 R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB GameMax STORM ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi