- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
ExtazZzi
tag
-
Tibitabi
tag
Köszi szépen!
A gond az jelen esetben, hogy a HP és Compaq laptopokba a winchestert csak egy sata átalakítóval lehet csatlakoztatni. Mivel ez a gép nem működött eddig, időközben eladtam az átalakítót és a hdd keretet.
Magyarul nem tudom beletenni a gépbe a winchestert!
Most a gép látszólag megjavult, de fellépett ez a TPM hiba és gondoltam, amíg nem lesz kijavítva Bios frissítéssel addig nem adok ki ezreket a csatlakozóért. (Ha esetleg balul sülne el a flash.)Akkor ezek szerint nem is lehet frissíteni a Bios-t pendrive-ról? (Mindenesetre ez a Win alatti flash sokkal barátságosabbnak tűnik.)
-
IstvánLászló
őstag
Szia. Livius
Most tudtam elolvasni amit irtál.Van egy problémám és kétségem,elolvastam a bioshóz mellékelt---How to flash the BIOS.DOC állómányt.
Következö a problémám,aszt irja hogy a CPU is AMD 939 type then look here nemértem mit csináljak.Az én alaplapom Msi k9n6sgm-v cpu socket am2 tokozás típusa 940 pin uopga cpukat támogat "AMI BIOSA VAN".
Download the BIOS that matches your motherboard AND version number (some motherboards are named like K8N Diamond; make sure you have the right version number). BIOS can be found according to the CPU type of your board like if your CPU is AMD 939 type then look here.
A fenti sorokat amiket irnak nem értem.
Megnéztem a butt floppyról inditva a gépet csak az Afud408.exe-t,egy csomo menü pontot irki a képernyöre.
Nem láttam még ijen újj flesselö programot"LEHET HOGY NEM JÓ AZ ALAPLAPOMHOZ".Hogyan tudnám csak az eredeti bióst le menteni.
Teljesen elakadtam elnézést hogy hosszadalmasra sikerült az irásom,nem szeretnék elrontani valamit.
Üdv.
István -
Thrawn
félisten
Talán az elem és a speaker alatti kis nyolclábú lesz a chip.
-
-
Terrorista
senior tag
A leírást én is olvastam. Az alaplapon csak 1 led világít, ami a cpu power phase 1-et hívatott jelezni. Ez induláskor felvillan, majd kialszik. Nincs más led ami világítana. :S
Szóval elméletileg normal módban működne a bios, de a gyakorlatban nem ad életjelet. Sem hang, sem led formájában. :S
-
törölt tag
Amiket találtam rajta, ott írják, hogy támogatja az AMD Athlon XP-t 2600 Mhz-ig. van egy felsorolás is, amiben az axda jelűt mindet jelöli.Van egy, amit most beletettem, ez is AXDA-s...viszont most így csak unkow cpu-t ír (remélem jól írom) és 1250 Mhz-et. Egy másik helyen találtam egy olyan írást, hogy AMD XP sorozat BIOS frissítés...lehet összesen ennyi gondja így ezek tükrében, vagy nagyon ostobán próbálok következtetni?? A procinál látja az összes memóriát, 384kb-ot.
Üdv!
S kösz a gyors reagálást
Itt csak a Duron és az Athlon van...XP-ről semmilehet hogy, itt lesz a bibi..kössz a linket!
-
-
hatter
tag
Az az igazság hogy az int. háló karival nem oké valami. Elősször azt hittem nemjó aztán a win7 egyszercsak érzékelte és automatic feltette és láttam az eszközkezelőben utána már...és mikor bedugtam a kábelt villogott is csak a netre nem bírtam felcsatlakozni vele és a bios-ra gyanakszom kezdetek óta...ezt a dos-os dolgot nem tudom igazán hogy kell...
-
NwL
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vicces képek
- Nyaralás topik
- Xbox Series X|S
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Delta Force (2024)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- Call of Duty: Black Ops 6
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Lenovo Legion 2026ig Garis Gamer Laptop 165hz i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB 130W
- Gigabyte Z97X-UD5H + i7-4790K + 16GB DDR3
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- MSI B450 TOMAHAWK eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged