Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- IDC: 2025-ben a Huawei megnyerte Kínát, az Apple a világot
- Egy picit olcsóbb lesz a Google Pixel 10a
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Szerényebb kivitelben is elérhető a Realme GT 8 Pro
- Yettel topik
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
miezez
csendes tag
Nekem továbbra is megvan az a probléma, hogy bejövő számláknál (nem mindnél, de a legtöbbnél) nem olvassa be a számlaszámot, kézzel kellene megadnom, de nem is tudok normál számlaszámot megadni, csak BinX-es számlaszámot. Ezt csak úgy tudom megoldani, hogy létrehozok egy új partnert, és akkor már tudok banki számlaszámot megadni. De ez elég macerás, meg nem is biztos, hogy létre akarom hozni, mert csak egyszer utalok oda (pl.: netes vásárlás).
Még abban az esetben sem sikerül mindig beolvasni a teljes bejövő számlát, ha már a partnerek között van a számla kibocsátó. Ha fizetni akarok, meg kell adni ilyen esetben is a számlaszámot (csak Binx lehet), vagy kiválasztani partnertörzsből. Ez elég macerás és kényelmetlen. Nem tudom mindenkinél így van-e, de ha egyedi hiba, ami csak nálam jelentkezik, és kapok pár tippet megoldom. Ha bug, akkor meg várok, hátha javítva lesz, mert már szinte csak a Binx-et használom, napi szinten. Ha ez megoldódik, jövök, a bejövő számlák csoportba rendezése, és együttes aláírása igényemmel, de egyenlőre ez fontosabb lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo IdeaPad Gaming 3 - 15,6"FHD IPS - i5-10300H - 8GB - 512GB SSD - Win10 - GTX 1650 Ti - MAGYAR
- KÉSZLETKISÖPRÉSI UltraAkcióóó! MacBook Air M4 16GB 256GB Garancia - több színben!
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-1135G7 I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest