- Ulefone Armor X32 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple Watch
- Honor 400 Pro - Gép a képben
Hirdetés
Aktív témák
-
Ace
tag
Lehet, hogy túl maceráns de vállalom a macerát, csak egyszerűen tudnék valahonnan szerezni ilyen vezetéket illetve bekötési rajzot...
Nem igaz, hogy magyarországon nem lehet kapni ilyesmit mikor mindenki modding lázban ég.. -
Ace
tag
Mondjuk fűrésszel :-)
Félretéve szerintem sehogy bár ha lehet akkor is többe kerülne a megvalósítása....mindenképp meg kell nézni a panelt de szerintem nem igazán van rá esély
ennyire kis helyen dolgoznál? -
Ace
tag
Úgy látom jó a kérdés tényleg senki nem tud róla semmit?
-
Ace
tag
Üdv tudom kicsit furcsa de a megszállottság ''nagy hal'' tud lenni ;-) szóval billentyűzetemet szeretném kicsit átalakítani külföldi oldalakon találtam nagyon jó megoldást is ám nem tudom hovatenni, hogy végülis mivel csinálták meg...
tehát
http://www.virtual-underground.com/articles/keyboard/keyboard.php
kiváncsi lennék hogy mi az a szar amit behúznak a gombok közé illetve mitől világít kérlek segítsetek mert nagyon rávagyok kattanva arra gondoltam, hogy esetleg valami üvegszál de tényleg nemtudom hova rakni..ha valakinek van ötlete esetleg konkrétan tudja, hogy micsoda akkor jó lenne ha írna a fórumba illetve mégjobb ha tudja, hogy hol lehet egyáltalán ilyesmit kapni
köszönettel
Ace
Aktív témák
- Asus ROG X13 Flow 2in1 Touch WUXGA 120Hz Ryzen9 5900HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3073, 100% Akkumulátor
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest