- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
Aktív témák
-
Superman
nagyúr
Ez mind rendben is van, elolvastam a hozzászólásokat, de az én esetem még cifrább. Én nem UT-zek, nem nyomok le egyszerre 4-5 billentyűt a keyboardon, mégis probléma van vele.
Akkor jelentkezik, ha csatlakoztatom az alaplapi USB portba a kormányomat, bár néha akkor is egyszerűen megbolondul, ha az asztalról leteszem a PC tetejére. Elkezd sípolni, csipogni és természetesen az egér, ilietve a képernyő is lefagy, megmerevedik az idejére. Van amikor magától megszűnik, van amikor mozgatásra, de van, amikor csaka gép újraindítása segít, néha az sem.
A billentyűzet egy ITRust multimédiás billentyű rádiós egérrel és jól funkcionál, kivéve ezt. Mi lehet a megoldás?
Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Update 06.24. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest